FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Geraldo lasă de înţeles că ar accepta reducerea salariului: "Nimeni nu mi-a propus micşorarea contractului!"

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2011 00:00

Geraldo este împins să plece de la Steaua, însă el lasă de înţeles că ar accepta o reducere salarială dacă şefii i-ar propune acest lucru Geraldo Alves: "Gîndul meu e doar la Steaua" (video)

Steaua încearcă să scape de Geraldo. Stoperul portughez este considerat persona non grata în Ghencea de către Gigi Becali şi Mihai Stoica din cauza salariului pe care-l încasează. El cîştigă 320.000 de euro pe sezon la Steaua, fiind în acest moment cel mai bine plătit jucător din lotul lui Lăcătuş.

Portughezul de 30 de ani mai are contract cu Steaua pînă în vară, însă atît Gigi Becali, cît şi Mihai Stoica ar agrea o despărţire chiar de acum. Ieri, fotbalistul venit gratis în Ghencea s-a prezentat la vizita medicală şi a spus că va pleca astăzi cu echipa în cantonamentul din Antalya. "Eu sînt la Steaua şi vreau să rămîn aici. Îmi place atmosfera de la echipă, mă simt extraordinar!", a spus Geraldo.

"Nu am nici o altă ofertă!"
Stoperul stelist a negat că şi-ar fi găsit o altă echipă, aşa cum au anunţat cei din conducerea Stelei: "În momentul de faţă nu am nici o variantă". Geraldo a vorbit şi despre salariul său în Ghencea: "Am auzit şi eu că se scrie în ziare că am salariu mare. Dar nici Mihai Stoica şi nici Gigi Becali nu au vorbit cu mine despre o micşorare a veniturilor mele. Dacă mi-aş dori acest lucru? Ei să vină să discute şi vom vedea! Eu vreau să continuu aici, să luăm campionatul şi Cupa. Steaua este prima echipă stabilă din cariera mea, unde toată lumea trage pentru un obiectiv, şi mi-e foarte bine aici. Nu mă simt sub presiune din cauza faptului că sînt dat ca şi transferat, eu voi munci aici, ne aşteaptă o perioadă cu meciuri amicale foarte tari, iar acest lucru poate întări Steaua!", a mărturisit fundaşul central.


"Dacă pleacă Geraldo, Steaua va avea mult de pierdut! Este un fotbalist foarte bun, de care avem nevoie în continuare!"
Ricardo Gomes, mijlocaş Steaua

0 euro a plătit Steaua pentru Geraldo. El a fost adus la cererea lui Victor Piţurcă

4 fundaşi centrali are Steaua în acest moment în lot: Gardoş, Galamaz, Martinovici şi Baciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
many69
many69  •  15 Ianuarie 2011, 17:48

Contract cu salariu mai mic ar fii perfect,Baciu afara si gata.

steaua.the.best
steaua.the.best  •  15 Ianuarie 2011, 16:26

Daca accepta diminuarea salariului cred ca ramane in lotul lui Laca :)

tyby84
tyby84  •  15 Ianuarie 2011, 10:49

cea mai mare prostie pe care o poate face steaua!cum sa dai afara un juktor care a fost cel mai bun fundas al nostru!eu cred ca nu se vrea performanta din moment ce dai afara unu din cei mai buni juktori!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează