FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-2

Geraldo recunoaşte că a comis henţ în careu: "Trebuia să dea penalty pentru Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 22:59

Fundaşul Petrolului, Geraldo Alves, e nemulţumit de maniera de arbitraj din Liga 1 şi recunoaşte că a atins mingea cu mîna în careu la driblingul lui Elton.

"Nu înţeleg de ce în România arbitrii nu lasă jocul mai liber. Opresc foarte des, acordă fault la orice.

Recunosc că a fost penalty, am atins mingea cu mîna la acea fază", a spus Geraldo la Digi Sport.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
masinameaeata
masinameaeata  •  01 Aprilie 2014, 00:16

Are perfecta dreptate Geraldo! De ce arbitrii nu lasa jocul mai liber???

valiii
valiii  •  31 Martie 2014, 09:31

respect geraldo ,e unul din putinii fotbalisti din liga asta care nu-i arde de cluburi,bombe sexy ,scandaluri si toate cele,am vazut niste interviuri cu el ,omul citeste ,e educat si foarte bun fotbalist

tandd
tandd  •  31 Martie 2014, 09:23
Postat de thereem pe 31 Martie 2014, 08:49

babaete tu esti foarte...incet! Cum e hent ma cand ai mana lipita de corp??? Si inca o intrebare de logica simpla: cum iti creezi avantaj cand ai mana lipita de corp si adversarul iti suteaza mingea in mana? Ca sa-TI creezi avantaj nu trebuie sa ai intentie? Ca doar d-aia ti-L creezi. Auzi exprimare: "Mi s-ar parea firesc ca hentul sa fie hent atunci cand cel care atinge mingea cu mana isi creeaza un avantaj. Intentionat sau nu. A dracu logica asta!

arbitrul judeca propriu zis dupa normele de aplicare ale regulamentului nu direct dupa regulament care este destul de ,,general,,sa spunem.Nu intentia stabileste hentul si nici faptul ca-si creeeaza un avantaj,ci pozitia mainii in momentul contactului.Daca adversarul iti suteaza mingea in mana din 0.5m dar tu esti cu mana ca portarul la fotbal in sala normal ca e penalty pe cand daca le ai langa piept (ca dragos grigore aseara) n-o sa fie penalty nici daca mai arbitreaza petrescu de 3 ori

Vezi toate comentariile (29)
Comentează