FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gerlem e aproape de Ghencea! Crezi că s-ar potrivi jocului Stelei?

Articol de , - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 12:32

Sud-americanul a devenit indezirabil la Vaslui după o ceartă violentă cu Hizo şi e dorit de roş-albaştri, care au purtat deja primele tratative cu Porumboiu

William Gerlem poate să ajungă în Ghencea cu o întîrziere de un an şi jumătate. Gigi Becali l-a vrut pe brazilian şi în 2009, cînd l-a luat Vasluiul, îl vrea şi acum, ca să-şi întărească atacul slăbit de plecările lui Kapetanos şi Bogdan Stancu. A avut primele discuţii cu Porumboiu şi cei doi sînt pe cale să cadă de acord pentru transferul sud-americanului în vîrstă de 26 de ani. Statutul lui Gerlem în Moldova s-a schimbat radical recent şi asta favorizează afacerea.

L-au dat afară şi l-au "turnat"!
Nimeni nu-l mai doreşte pe atacant la Vaslui. Hizo l-a schimbat într-un amical jucat acum cîteva zile şi s-a trezit cu înjurături, motiv pentru care l-a scos din lot şi l-a trimis din Turcia înapoi în România. Iar conducerea executivă a fost şi mai agresivă faţă de fotbalist. "A stat luni de zile din cauza unei accidentări. Şi noi am ascuns faptul că Gerlem s-a rupt după ce petrecuse în club o seară dinaintea unui meci!", l-a atacat preşedintele Damian.

E polivalent
Steaua s-a gîndit la William ca o soluţie pentru atac, în condiţiile în care tratativele cu Jean Pădureanu pentru Junior Moraes nu au progresat. Dar, pe lîngă postul de vîrf, Gerlem e capabil să acopere alte trei poziţii pe teren: mijlocaş dreapta sau stînga, unde Lăcătuş îi are pe Nicoliţă, Szekely, respectiv Tănase, precum şi în locul lui Nicolae Dică, în spatele unui vîrf puternic.


"Gestul pe care Gerlem l-a făcut faţă de Hizo a fost incalificabil! Dar nu se pune problema să-i reziliez contractul, fiindcă am plătit bani mulţi pe el"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

180.000 de euro pe an cîştigă Gerlem (26 de ani) la Vaslui, un salariu egal cu cel pe care îl avea Bogdan Stancu în Ghencea

1 an şi jumătate mai durează contractul dintre Gerlem şi FC Vaslui, semnat în iunie 2009

Ce a făcut Gerlem de cînd e în România:

Sezonul Clubul Meciuri/Goluri
Farul 2006-2007 7/1
Farul 2007-2008 22/3
Farul 2008-2009 20/4
Vaslui 2009-2010 24/4
Vaslui 2010-2011 4/0

A jucat bine cu Lăcătuş
Gerlem a jucat bine pentru Vaslui în sezonul trecut, în care moldovenii au pierdut finala Cupei, dar au prins un loc de Europa League. L-a avut antrenor chiar pe Marius Lăcătuş. "Willi" a avut 24 de prezenţe în campionat şi a dat 4 goluri. În sezonul actual, a prins doar patru partide, dar nici una ca integralist! A apărut în primele două şi în ultimele două etape. Între ele, s-a tratat de o accidentare suferită la genunchi.

A costat 700.000 de euro
Porumboiu a pus mîna pe William în 2009 fiindcă i-a plătit Farului 700.000 de euro, o sumă peste cît erau dispuşi să liciteze roş-albaştrii. Gigi Becali l-a sunat atunci personal pe jucător, dar tot n-a putut să-l convingă. Moldovenii n-au şanse să-şi recupereze suma pe care au investit-o în jucător, dar sînt interesaţi măcar să amortizeze o parte din investiţie, în condiţiile în care şansele ca el să mai evolueze în galben-verde sînt infime.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
poianaflorin
poianaflorin  •  07 Februarie 2011, 16:01

daca da goluri este bun. Eu in locul lui gigi as face altfel 1000 de euro pentru fiecare gol marcat 10 000 euro pentru victorie si 10 000 mii euro amenda pentru infrangere contractul jucatorului salariul minim pe economie plus prime de obiectiv se baga cineva ASTEPT RASPUNS

paulirimia
paulirimia  •  07 Februarie 2011, 13:36

Se potriveste mai bine la rapid sa faca cuplu la bautura cu pancu......................un tzigan betiv.

cheloo52
cheloo52  •  07 Februarie 2011, 12:49

Bai daca vor sa il ia pe Gerlem sa il ia !!!...Numa sa nu il vand pe Geraldo !!!...cel mai bun fundas dupa ghionea , radoi si goian !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close