FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - SHURTAN GUZAR 4-1

Gerlem l-a înjurat pe Hizo! » Replica: l-a dat afară de la echipă

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 22:42

Brazilianul a avut o ieşire nervoasă la adresa tehnicianului cînd a fost schimbat aseară în minutul 80 al amicalului cu uzbecii, iar antrenorul vrea să-l exmatriculeze


Brazilianul a avut o ieşire nervoasă la adresa tehnicianului cînd a fost schimbat aseară în minutul 80 al amicalului cu uzbecii, iar antrenorul vrea să-l exmatriculeze

Aseară, minutul 80 al amicalului dintre FC Vaslui şi Shurtan Guzar. Era 4-0 pentru moldoveni, dar uzbecii au făcut rost de un penalty după ce Gerlem a pierdut o minge. Viorel Hizo n-a mai aşteptat executarea loviturii şi pe un ton calm i-a transmis brazilianului că va fi schimbat. Gerlem a ieşit, uzbecii au înscris, iar sud-americanul de faţă cu toţii colegii a avut o izbucnire nervoasă. L-a înjurat în ultimul hal pe tehnician, folosind cuvinte triviale, după care a încheiat, într-o română aproximativă: "Las' că stai două etape şi te schimbă! Cheamă, mă, taxiul, că mă duc singur la hotel!". A mai tras o înjurătură zdravănă şi dus a fost.

Hizo a stat calm, nici nu s-a uitat spre răzvrătit, a privit ultimele minute din amical, care s-a încheiat cu scorul de 4-1, după care a declarat: "Vin unii din străinătate cu o mentalitate profesionistă... În fine, pe Gerlem o să-l trimit acasă pentru acel gest! Sînt eu de vină că nu ştie să ţină de minge?!". Aseară, la hotel, brazilianul a fost anunţat de decizia lui Hizo. Probabil astăzi va pleca în România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cheloo52
cheloo52  •  04 Februarie 2011, 12:33

...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  04 Februarie 2011, 11:19

Fotbalistii o dau cum vor ei!Cand cer multi bani spun ca au o "viata" scurta si trebuie sa-si asigure traiul...dar cand sunt indolenti,n3slmtlti si isi inj.ura antrenorul nu se mai gandesc la consecinte?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează