FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Gest unic în Liga 1: "Lumea spune că a fost un arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu! Meciul următor voi face asta"

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 16:24

Oţelul Galaţi a rămas "lanterna roşie" a Ligii 1 şi după meciul pierdut cu 3-0 în faţa Viitorului lui Hagi. Mai mult decît atît, gălăţenii au primit şi un cartonaş roşu din partea "centralului" Sebastian Colţescu, după care a început potopul şi ilfovenii au marcat de trei ori.

Tibor Selymeş, antrenorul Oţelului, a declarat în exclusivitate pentru GSP.RO că simte cum echipa sa este vînată de arbitri şi spune că dacă este cazul va intra în meci cu doar 10 jucători.

"Ce să mai comentăm despre arbitraj, n-a văzut toată lumea ce s-a întîmplat? Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar nu este normal ca în fiecare meci un jucător de-al meu să primească roşu. Toată lumea m-a sunat după meciul de sîmbătă cu Viitorul să-mi spună că a fost un arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu!

Am jucători care au ajuns la spital cu picioarele rupte, au fost călcaţi pe gleznă, le au ca butucul şi adversarii n-au primit nimic! E incredibil, dar n-avem ce să facem. Mergem înainte, muncim zi de zi, ne pierdem vremea pe la stadion, ca să luăm roşu imediat. Măcar să ne spună cineva că sîntem vînaţi şi o să bag meci de meci cîte 10 jucători de la început. Măcar să nu mai luăm roşii", a declarat Selymes.


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (99)
durul
durul  •  20 Octombrie 2014, 13:24

DANY.TM - potisa te oftici in continuare ,voi tot niste CLONE ramaneti ,la noi lucrurile mai au timp sa capete o noua turnura !?!

bamse1901
bamse1901  •  20 Octombrie 2014, 08:40

nu mi s-a parut de rosu acolo cum nicila craiova nu a fost penalty, pt olteni

dany.tm
dany.tm  •  20 Octombrie 2014, 02:53
Postat de dany.tm pe 20 Octombrie 2014, 02:52

cica roate se intoarce de fiecare data...noi,timisorenii plangeam etapa de etapa vazand cum fura hotzelu',iar campionatul viitor va lasam un loc liber in liga a 2-a

cica roata se intoarce de fiecare data...noi,timisorenii plangeam etapa de etapa vazand cum fura hotzelu',iar campionatul viitor va lasam un loc liber in liga a 2-a

Vezi toate comentariile (99)
Comentează