FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gestul lui Gică Hagi care l-a șocat pe Sorin Paraschiv: „Eram în vestiar și așteptam, nu-mi venea să cred”

Sorin Paraschiv, centru, foto: GSP
Sorin Paraschiv, centru, foto: GSP

Articol de , , - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 20:38 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 20:50

Într-un interviu exclusiv pentru GSP, Sorin Paraschiv, mijlocașul Stelei care a jucat fotbal peste un deceniu la cel mai înalt nivel, își amintește cu plăcere de niște nume imense, de la Marius Lăcătuș la Gheorghe Hagi. 

Ronaldo plătește 280.000 de euro/lunar pentru prima locuință din Arabia Saudită » Imagini fabuloase: „Priveliște unică”
ARABIA SAUDITĂ
Ronaldo plătește 280.000 de euro/lunar pentru prima locuință din Arabia Saudită » Imagini fabuloase: „Priveliște unică”

Sorin Paraschiv: „M-a impresionat ceva și-mi aduc aminte cu mare drag”

„Marius Lăcătuș a fost idolul meu! După fiecare antrenament rămâneam după un gărduleț care era până la brâu și toți și ne uitam doar la Marius. Pentru mine și pentru Steaua a fost imens! La nivel de echipă națională au fost mai mulți, începând cu Hagi, Gică Popescu, dar pentru Steaua, Lăcătuș a fost numărul unu! Era liderul echipei, mai ales că dădea foarte multe goluri. La 17 ani, țin minte că am făcut un cantonament cu echipa mare. Când am stat lângă Lăcătuș... Pffaa! A fost un vis împlinit. Am stat în vestiar cu jucători geniali, cu 4-5 campionate câștigate la rând.

M-a impresionat ceva și-mi aduc aminte cu mare drag. Aveam 17 ani și terminasem antrenamentul. Atunci se făcea duș doar după ce termina echipa mare. Eram în vestiar și așteptam. A intrat Gică Hagi, care-și uitase ceva. A dat mâna cu noi și s-a prezentat: „Gică”. Nu-mi venea să cred, am rămas uimit! Hagi se prezenta de parcă noi nu-l știam. Am rămas impresionat de modestia lui și de caracterul incredibil”, a explicat Sorin Paraschiv. 

Zenga venit după perioada Pițurcă și am reușit să luăm titlul după trei ani de pauză. Lucra foarte mult tactic, ne lăsa mai liberi după perioada Pițurcă. Avea programul lui strict, dar odată cu Walter a venit și libertatea. Cantonamente mai lejere, mai puteam să întârziem inclusiv la masă. Ne-a redat libertatea.
- Sorin Paraschiv pentru GSP

EXCLUSIV Francezul trecut pe la Dinamo a rămas îndrăgostit pe viață de București: „Îmi amintește mult de Paris, iar mâncarea era uimitoare!” » Interviu după 10 ani cu jucătorul dat dispărut de club

EXCLUSIV „Am meritat să fiu în Echipa Bețivilor!” » Fost atacant la Dinamo și favoritul lui Iordănescu, interviu onest: cum fura cu băieții de cartier, de ce și-a bătut iubita și de ce n-a reușit mai mult în carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  09 Ianuarie 2023, 05:45
Postat de roost.eradevar.at pe 08 Ianuarie 2023, 21:59

Mai tare era daca se prezenta Mihai sau Nelu, dar asa, doar pt gesepisti este o surpriza ca omul s’a prezentat cu numele sau real.

Cat de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  08 Ianuarie 2023, 21:59

Mai tare era daca se prezenta Mihai sau Nelu, dar asa, doar pt gesepisti este o surpriza ca omul s’a prezentat cu numele sau real.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează