FOTBAL  »  Superliga  »  

Getafe îl ia pe Pulhac, dar nu vrea ca el să joace cu Hajduk » Fundaşul-problemă

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Pulhac e ca şi transferat de Getafe, dar condiţia spaniolilor, ca apărătorul stînga să nu joace cu Hajduk, a dinamitat situaţia la echipă.

De ieri e clar: Cristi Pulhac va juca în sezonul următor în Primera Division. Dinamo negociază în paralel cu Getafe, locul 6 în sezonul precedent, şi cu Hercules Alicante, proaspăt promovată. Fosta echipă a lui Cosmin Contra a făcut o ofertă mai bună decît cea a lui Hercules: 400.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon şi 600.000 de euro la transfer definitiv. Vineri, Pulhac va pleca în Spania pentru a semna actele. "Dacă Hercules nu vine cu o contraofertă, îl va rata pe Cristi", zic şefii. Alicante propune numai 250.000 E pentru împrumut.

Cine joacă stînga?
Problema e că spaniolii cer ca Pulhac să nu joace joi, cu Hajduk Split, pentru a nu risca o accidentare. Solicitarea a tulburat apele în Ştefan cel Mare, întrucît "cîinii" nu sînt deloc de acord cu această propunere. În primul rînd pentru că ar putea apărea multe schimbări în echipă. Djakaridja Kone ar urma să fie retras în centrul apărării alături de Garat, iar Scarlatache să fie trecut în stînga.

Tot din acest motiv, Diabate n-a fost lăsat să plece încă la Lankaran, iar Elias Bazzi, care va face în această dimineaţă vizita medicală, va fi trecut azi, cînd e expiră termenul-limită, pe lista UEFA pentru "dubla" cu Hajduk. La rîndul său, Ioan Becali a promis că-l va aduce pe Mihail Venkov, de la Litex, imediat ce transferul lui Pulhac va fi oficializat.

2 goluri în 133 de meciuri de Liga I a izbutit Pulhac la Dinamo

Se rezolvă cu Helder

Coşmarul fundaşului dreapta s-ar putea încheia chiar astăzi, cînd ar putea ajung certificatul internaţional de transfer. Brazilianul ar putea fi trecut şi pe lista UEFA, astfel încît să evolueze contra croaţilor. "S-a clarificat situaţia lui şi vom primi «cartea verde», aşa că şi el, şi Dănciulescu pot fi incluşi pe lista pentru dubla cu Hajduk Split", a declarat Badea. "Aş fi extrem de fericit, de-abia aştept să văd acel certificat", a spus Helder, care s-a antrenat de luni cu prima echipă. (Ioana Mihalcea)

Se aşteaptă garanţiile bancare
Marius Niculae se pregăteşte să părăsească clubul, fiind dorit de Karabukspor. Atacantul oricum nu poate evolua cu Hajduk, fiind suspendat. Dinamo aşteaptă garanţii bancare din partea turcilor şi, cum vor sosi, "Săgeată" e liber să plece. "Cîinii" îl dau cu 500.000 de euro, exact suma investită în readucerea lui la Dinamo, în urmă cu doi ani.

Alexe vine vineri
Marius Alexe se întoarce vineri la Bucureşti, după 3 săptămîni petrecute la o clinică privată din Roma. Fotbalistul se simte bine, după entorsa la genunchiul stîng, iar de luni urmează să se antreneze cu echipa. Mijlocaşul de 20 de ani va fi monitorizat de AS Roma în această toamnă, iar dacă va da randament giallorossii vor face o ofertă concretă la iarnă. "Îl consider cel mai bun tînăr jucător din România, dar mai are nevoie de meciuri în picioare", a zis Andone.

- Andrei Cristea a început de ieri antrenamentele alături de echipă şi ar putea fi singurul vîrf titular mîine seară. El urmează să fie susţinut de Adrian Cristea, iar Liviu Ganea să intre pe parcurs.
- Andone a declarat ieri că vor mai urma transferuri: "Noi vrem să schimbăm ceva la club, unii vin, alţii pleacă. Domnul Badea cunoaşte detaliile, nu eu mă ocup de tranzacţii". Iar Badea a spus: "Este pozitiv că există interes pentru mulţi jucători".
- Lucian Goian va fi apt de joc în două săptămîni, după ce va mai evolua în două amicale pentru Dinamo II. Dragoş Grigore a început alergările de ieri, iar în 2-3 săptămîni poate fi şi el o soluţie pentru defensivă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
florinch
florinch  •  28 Iulie 2010, 11:51

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.

razvanbrc
razvanbrc  •  28 Iulie 2010, 11:44

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  28 Iulie 2010, 10:23

pai ... cu banii de pe el ar trebui luat un fundas stanga calumea(parvulenscu) si bazzi sa fie rezerva lui si diabate trimis la Lankaran la nea Rednic

Vezi toate comentariile (9)
Comentează