FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ghencea rămîne doar stadion de rezervă! » Steaua va juca majoritatea meciurilor pe Naţional Arena

Suporterii steliști sînt singurii care au rămas atașați de arena din Complexul Sportiv Ghencea
Suporterii steliști sînt singurii care au rămas atașați de arena din Complexul Sportiv Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 01:10

Meciul cu Chiajna, din prima etapă, se va juca pe Arena Naţională, gazda roş-albaştrilor şi în sezonul următor.

Steaua va fi tot pe Naţional Arena şi în campionatul care urmează să înceapă. "Militarii" au jucat nouă partide pe cel mai mare stadion din Bucureşti în sezonul trecut şi continuă să-l prefere. Partida cu Chiajna, din prima rundă a Ligii 1, se va disputa acolo, după meciul de prezentare cu Litex, de duminică, ce va avea loc în Ghencea.

Chiria pentru un joc pe Naţional Arena e în jur de 20.000 de euro, doar pentru primul inel al stadionului, aşa că Steaua va trebui să strîngă mulţi oameni în tribune ca să-şi acopere cheltuiala.

În returul ediţiei precedente din Liga 1, roş-albaştrii au avut mai mult de 12.000 de oameni pe stadion cînd au întîlnit Chiajna pe Naţional Arena. Echipa pe care o antrena Ilie Stan i-a bătut pe ilfovenii care erau pregătiţi de Diniţă cu 2-1, după ce Vlad Munteanu marcase primul pentru oaspeţi.

50.051 de oameni a strîns Steaua la meciul cu AEK Larnaca, asistenţa cea mai bună pe care au înregistrat-o roş-albaştrii pe Naţional Arena

5 lei a costat cel mai ieftin bilet la meciurile cu adversare slab cotate pe care le-a disputat Steaua. Preţurile tichetelor pentru prima etapă vor fi anunţate în zilele următoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
laurentz
laurentz  •  11 Iulie 2012, 00:04

"Ghencea rămîne doar stadion de rezervă!" Te costa prea mult, dom Jiji, sa faci arena din Ghencea de 5 stele ?! Chiar nu conteaza unde s-au scris niste frumoase pagini de istorie fotbalistica ? Chiar nu intelegi ce-seamna spiritul unei echipe de fotbal, clar. La noi, noul "Ilie Oana" este EXACT pe vechea locatie (in ciuda unor tentative de a-l reloca altundeva, mai ergonomic zice-se...), adica acolo unde si acum se aud ecourile tribunelor frematand pentru Dridea, Pahontu, Mocanu si toti ceilati, acolo unde a ramas spiritul lui Constantin Tabarcea, cazut in iarba atat de iubita... Mercantilism vs. legenda, bani vs. daruire, inteligenta vs. prostie...

tigruzzu
tigruzzu  •  10 Iulie 2012, 13:59
Postat de terminatorul2 pe 10 Iulie 2012, 01:31

FORTA STEAUA !!!!! ANUL ĂSTA SPULBERĂM TOT , INCLUSIV PE FRUSTRAȚI !!!! PAPAGALILOR !! : )))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ai mâncat mătrăgună, măi, Torpedo Kutaisi ce ești?!

tigruzzu
tigruzzu  •  10 Iulie 2012, 13:54
Postat de axg87 pe 10 Iulie 2012, 09:13

A inceput transhumanta! O sa se plictiseasca suporterii stelisti de arena nationala iar becali nu o sa mai suporte costul chiriei si o sa revina in ghenea. Iar acolo nu o sa mai vina nimeni la meciurile stoiei, fiind obisnuiti cu luxul de pe arena nationala. si uite asa ingropam si prima echipa comunista. ce-a de a doua e moarta de mult!

”Cuvintele tale - lui D-zeu ]n urechi!", zice o vorbă ucrainească. Se pișă ăștia în ”templu”... e de bine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează