FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-1

Gheorghe Hagi este mulţumit de evoluţia echipei sale: "Ai mei au făcut un meci foarte bun, Steaua mai puţin!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 23:42

Gheoghe Hagi a comentat prestaţia echipei sale în meciul cu Steaua. Fostul internaţional s-a ferit să îl critice pe centralul Radu Petrescu, dar consideră că Buzbuchi nu merita roşu.

"Meritam să facem un rezultat bun astăzi. Am stat bine în teren. Am stat sus, am urcat apoi to mai sus şi i-am pus probleme Stelei. Sunt bucuros că ei s-au bătut, i-am împins şi noi de afară. Jocul este bun, în creştere şi sper să vină şi rezultatele.

Din păcate am avut ghinion. Dar şi cu un om în minus, şi cu doi, tot ne-am bătut. La Buzbuchi sunt sigur că n-a fost, dar asta e. Eu cred că ai mei au făcut un meci foarte bun, Steaua mai puţin. Noi trebuie să creştem de la zi la zi", a declarat Gică Hagi pentru Look TV.

Întrebat de un reporter dacă a trăit meciul ca un antrenor în tribună, fostul mare fotbalist a replicat amuzat: "Nu nu! Nu am trăit meciul ca un antrenor în tribună, eu sunt antrenor!".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (14)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  31 August 2014, 12:33

sigur coane jica, za king. or sa faca, baietii, fatza in b. dati'i tare cu meciurile bune. :))

sslr
sslr  •  31 August 2014, 11:24
Postat de bunicu pe 31 August 2014, 06:42

Mafioti daca nu cistiga stina se depărta de primele locuri.Blat după blat intre nasul si finul dela Poarta albă care e angajat la Nasul.Niste mafioti ordinari.Corb la corb nu isi scoate ochii.. O rusine de asta suntem de rîsul europei la fotbal.Rusine mafiotilor.

rusine si tie pt felul in care scrii si te exprimi. ar trebui sa ii iei si pe rapidistii de mai jos si sa va apucati din nou de clasa a 4a, macar sa va deversati corect gramatical frustrarile.

rozu
rozu  •  31 August 2014, 11:09

il ingroapa burleanu... viitorul se antreneaza anul asta pentru "b"

Vezi toate comentariile (14)
Comentează