FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-3

Gheorghe Mulţescu îl atacă pe Răzvan Lucescu: "Jucătorii mei s-au simţit în sfîrşit fotbalişti"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 01:00

Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al Petrolului, a făcut analiza partidei pierdute cu 2-3 în faţa Stelei şi spune că formaţia sa putea cîştiga jocul din această seară.

Tehnicianul ploieştenilor l-a atacat şi pe fostul antrenor al Petrolului, Răzvan Lucescu, considerat un antrenor defensiv.

"Am avut o atitudine pozitivă, cred că am dominat perioade lungi. Am încercat să pregătesc cît mai bine o partitură ofensivă, care este cea mai grea. Ne-am ridicat la nivelul adversarei.

N-am putut să aliniez echipa perfectă din cauza timpului scurt. Jucătorii mei au carenţe fizice. S-au simţit abia în această seară fotbalişti. Atunci cînd ataci te simţi fotbalist, nu cînd stai în apărare. Am avut informaţii greşite despre unii dintre jucători. Am făcut trei schimbări şi doar Satli a adus ceva bun în jocul nostru, ceilalţi doi care au intrat, Astafei şi Gallegos, nu.

Am dominat cea mai mare parte din timp. Îi felicit pe jucători. Steaua e una dintre favoritele la titlu.

Regret că l-am pierdut pe Mutu, avea calităţi extraordinare", a spus Mulţescu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:33

aha... bine ba gigi... da' ati pierdut sau nu ? asa ca, mucles, vere..)

rozu
rozu  •  22 Septembrie 2014, 13:30
Postat de demolarii pe 22 Septembrie 2014, 00:47

Primul meci. Nimeni nu face minuni. Mai ales cu principala candidata la titlu(totul e cu ea: si arbitru, si federatia, si adversarul....) Dar ataci fostul antrenor? Se naste o intrebare. DeCE? (ceva din celebrul film Reconstituirea-"De ce dai ma!!!) Raspunsul e presupus. Politica. Politica in fotbal? Daca secolul XX a fost secolul vitezei, secolul XXI e al politicii (egal jocul Alba-Neagra). Cam seamana, nu? In concluzie, de asta nu merge lumea la meci...politica vede la tv cu 4 lei/luna.

nu l'a atacat pe junior! si'a aratat pur si simplu dezamagirea pentru starea de spirit a fotbalistilor de la petrolul in urma prestatiei lamentabile a predecesorului. este o realitate! gazarii jucau fara bucuria de'a o face, era evident!

rozu
rozu  •  22 Septembrie 2014, 13:28
Postat de f111 pe 22 Septembrie 2014, 01:21

Nu stiu cat de mare antrenor e Multescu , dar aici are dreptate clar ! La o echipa cu forta si calitatea ovensiva a Petrolului sa joci defensiv sau supertacticizat (ca Lucescu ) mi se pare o mare tampenie.Este ca si cum pe un portavion plin de superavioane astepti sa pice vreo racheta ! Cu o pregatire fizica a la Neubert ,Petrolul ar trebui sa joace superofensiv ,cu presing avansat si recuperare rapida ,sunt sigur ca am defila in campionat ! Pacat ca n-am avut ce-i mai buni jucatori cu Steaua ,ma refer la Teixeira si Albin ,Echipa a jucat totusi ofensiv azi si as zice chiar bine ,daca stateam bine si fizic bateam sigur !Prefer sa pierdem jucand fotbal ,decat un egal urat supertacticizat !

in sfarsit, un comentariu lucid... dar, atentie! nu aveti aparare!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează