FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, TVR1, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Ghid pentru marele meci » Gazeta vă prezintă cele mai importante informaţii despre cea mai disputată partidă din fotbalul românesc

Derby de România revine în Ștefan cel Mare după aproape patru ani
Derby de România revine în Ștefan cel Mare după aproape patru ani

Articol de , - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 00:00

Dinamo - Steaua se joacă după o pauză de 3 ani, 11 luni şi 17 zile pe stadionul din Ştefan cel Mare. Toate detaliile pentru cei care vor fi pe stadion, dar şi pentru cei care vor vedea Derby-ul la televizor.

Anul trecut, Institutul Român pentru Evaluare si Strategie realiza un sondaj la nivel național despre fotbalul românesc. Cei chestionați au avut de răspuns și la o întrebare despre echipa favorită din Liga 1.

54% dintre cei care au participat la sondaj au răspuns Steaua, în timp ce 11% au mers pe mîna celor de la Dinamo! Pentru cei 66% dintre fanii celor două echipe, GSP vă prezintă cinci detalii extrem de importante de Derby de România.

1. Bilete de la 15 lei

Din cele 12.000 de tichete care au fost scoase la vînzare de oficialii dinamovişti, fanii "cîinilor" au achiziţionat pînă ieri seară puţin peste 9.000 de bilete. Acestea au preţuri cuprinse între 15 lei la cele două peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, iar între 40 şi 70 de lei în funcţie de sectorul ales la tribuna I.

Fanii care nu şi-au achiziţionat bilete o pot face şi astăzi, doar la casele stadionului Dinamo, începînd cu ora 11:00 pînă la 20:30. Diseară, fanii campioanei nu vor veni la stadion, sectorul rezervat lor va rămîne gol pe toată durata partidei.

2. Filtre suplimentare

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria le recomandă fanilor să vină din timp la stadion, începînd cu ora deschiderii porţilor, 18:00!

În plus, pentru partida din această seară va exista un control amănunţit din partea autorităţilor. "Vigilenţă maximă! Vor exista filtre suplimentare, se vor verifica toţi spectatorii amănunţit, mult mai atent decît la alte evenimente sportive", spun oficialii Jandarmeriei.

3. Ar putea să plouă

Conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie, la ora jocului vor fi în jur de 11-12 grade, umezeală 63%, iar şansele de ploaie 53%. "Vremea va fi în continuare mai caldă decît în mod normal pentru această dată din an. Cerul va fi temporar noros, cu condiţiile de ploaie. Vîntul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului", spun meteorologii. Spectatorii trebuie să ştie că nu li se va permite accesul în arenă cu umbrele.

4. Fără catering pe stadion

La meciurile disputate pe teren propriu de către Dinamo erau deschise mai multe puncte de vînzare care erau amplasate în toate zonele stadionului. De această dată, la meciul cu Steaua, spectatorii prezenţi nu pot achiziţiona răcoritoare, cafea, apă, sandviciuri şi seminţe.

Toate chioşcurile de catering vor fi închise, după ce acestea au fost sigilate în urma scandalului dintre Ionuţ Negoiţă, actualul patron al "cîinilor", şi Nicolae Badea, fostul finanţator.

5. În direct pe 4 posturi TV

Derby de România va fi transmis în direct de TVR 1, DolceSport, DigiSport şi Look TV! De la ora 19:30, TVR dă startul unei ediţii dedicate Derby-ului, realizată de Marian Olaianos. DolceSport oferă telespectatorilor un maraton dedicat Derby-ului: Dan Udrea vă aşteaptă la o emisiune specială începînd cu ora 14:00, alături de invitaţii săi.

DigiSport porneşte emisiunile dedicate Derby-ului de la ora 18:45, iar Look TV va găzdui o singură intervenţie înainte de startul partidei. În plus, suporterii din străinătate pot vedea live și gratuit meciul pe dolcesport.ro.

Dinamo - Steaua

  • Azi, 20:30
  • TVR 1, Digi, Dolce, Look
  • Stadion Dinamo
  • Bilete: 15 lei - peluze, 30 lei - tribuna a II-a, 40 lei - tribuna I, 70 lei - tribuna 0, 200 lei - oficială

Dinamo
Aşezare: 4-2-3-1
1. Cerniauskas - 14. Fai, 17. Mevlja, 6. Puljici, 94. St. Filip - 28. P. Anton, 80. Vojnovici - 77. B. Gavrilă, 8. D. Rotariu, 20. Palici - 31. Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: 41. I. Popescu, 8. Van Haaren, 13. P. Petre, 18. Essombe, 23. I. Şerban, 26. Feussi, 27. Nedelcearu
Absenţi: A. Marc, C. Matei (suspendaţi)

Steaua
Aşezare: 4-2-3-1
1. Niţă - 2. Rîpă, 33. Varela, 13. Toşca, 16. Guilherme - 21. Breeveld, 8. L. Filip - 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 17. Tudorie - 15. Tade
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 98. Poiană, 4. Carp, 19. Mihalcea, 22. Alcenat,  28. Tîrnovan, 94. Enceanu, 98. Onţel
Absenţi: Cojocaru, Hamroun, Kharja, Muniru, Papp (accidentaţi), Chipciu, Tahar (suspendaţi)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2015, 16:48
Postat de unico_biancorossi pe 22 Noiembrie 2015, 09:49

Diseară, fanii campioanei nu vor veni la stadion, sectorul rezervat lor va rămîne gol pe toată durata partidei...))))))))) pai de unde dracului sa aibe fani nou infiintata fcsB pitesti mah ??..)) campioni, auzi.. ai lu' nea skully meibi..)

poate vin sustinatorii lui fc arges :)))))))

samertx
samertx  •  22 Noiembrie 2015, 13:58
Postat de unico_biancorossi pe 22 Noiembrie 2015, 09:49

Diseară, fanii campioanei nu vor veni la stadion, sectorul rezervat lor va rămîne gol pe toată durata partidei...))))))))) pai de unde dracului sa aibe fani nou infiintata fcsB pitesti mah ??..)) campioni, auzi.. ai lu' nea skully meibi..)

Păcat, batem la scor niște unii care se cred alții. :))

aius
aius  •  22 Noiembrie 2015, 12:49

*** a fost ...taiat(moderat),ca nu respecta...... ma lasi?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează