FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Ghindeanu executat de Cîrţu: "Nu mai poate!"

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Evoluţia slabă a lui Daniel Ghindeanu din primele 45 de minute nu a rămas netaxată de antrenorul pandurilor, Sorin Cîrţu. Tehnicianul l-a trimis la echipa a doua, care evoluează în Liga a III-a, şi anunţă că toti jucătorii vor merge acolo dacă nu vor avea evoluţii bune.

„De cînd am venit am spus că sunt 12 etape, le-am deschis uşa şi le-am transmis că cei care vor să lupte cu mine să rămînă, cei care nu sunt liberi. Ghindeanu din punctul meu de vedere nu mai poate! Ghindeanu m-a surprins pentru că m-aş fi aşteptat la o altfel de prestaţie mai bună din partea lui. El a fost total depăşit şi de problemele noastre şi de ceea ce se cere la prima ligă. De marţi se va prezenta la echipa a doua”, a anunţat "Sorinaccio".

Mijlocaşul dreapta este al treilea jucător trimis la echipa a doua a pandurilor care activează în Liga a III-a. Arrieta şi Tilincă deja au şi jucat un meci la echipa a doua, spaniolul reuşind să înscrie două goluri în victoria obţinută de Pandurii 2 în deplasare la Şcolar Reşiţa cu scorul de 4-3. În echipa a doua a pandurilor a mai jucat şi Dedu, acesta fiind coautor la unul din golurile gorjenilor.

Dacă jucătorii vor continua să nu dea randament la echipa mare, atunci aceştia vor fi trimişi la Pandurii 2, iar Cârţu este dispus să joace chiar cu juniorii. „Joc şi cu copii care pot să alerge, măcar dacă nu pot rezolva problemele tehnico-tactice să le rezolve cu dorinţă, putere şi alergătură”, a mai spus Sorin Cîrţu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Aprilie 2010, 15:45

Asta nu e sanatos!!Pai asa se strica si mai mult atmosfera in cadrul lotului...P d alta parte daca aia nu cad, ailalti nu cad.. noi (adica U Craiova) cum mai scapam??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează