FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Ghinionistul Pekarici

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Pekarici a aflat ieri verdictul medicilor: va sta pe tuşă o lună întreagă. Totuşi, sîrbul rămîne dinamovist. Verdictul medicilor în cazul lui Nino Pekarici i-a speriat pe şefi: entorsă internă la genunchiul drept şi posibilitatea ca fotbalistul să stea în afara gazonului timp de o lună! Ieri dimineaţă, Pekarici împreună cu doctorul Liviu Bătineanu s-au deplasat la o clinică particulară din Antalya pentru a efectua o rezonanţă magnetică în zona afectată. Stoperul a răsuflat uşurat cînd a aflat că nu va trebui să se opereze, dar medicii l-au sfătuit să ia un repaus total de cel puţin 10 zile. Staff-ul medical al "cîinilor" apreciază că Pekarici ar putea reveni pe teren la mijlocul lunii martie, astfel că acesta va rata primele patru partide ale "cîinilor".
Sîrbul de 27 de ani s-a accidentat în mintul 43 al amicalului cu Zalaegerszeg (2-1), cînd unul dintre atacanţii ungurilor a intrat cu talpa direct pe genunchiul drept al apărătorului dinamovist. Adversarul a primit direct cartonaş roşu.

Ce meciuri ar putea pierde Pekarici

Ceahlăul (a) 22 februarie Liga I
Dacia Mioveni (n) 27 februarie Cupa Timişoreana
Dacia Mioveni (d) 1 martie Liga I
Farul (a) 9 martie Liga I

"Nici nu s-a pus problema să ne dispensăm de Pekarici! Sîntem oameni de cuvînt. A avut ghinion, dar îşi va reveni şi va arăta că este valoros"

Vasile Turcu

500 de mii

de euro a plătit Dinamo către Vojvodina Novi Sad pentru transferul lui Pekarici

200 de mii
de euro este salariul anual al lui Pekarici la Dinamo, cu tot cu bonusuri de performanţă

Cine îl înlocuieşte
Întrucît nu se vor putea baza pe Nino Pekarici aproximativ 30 de zile, dinamoviştii mai au şi alte soluţii în centrul defensivei. Cele interne sînt Silviu Izvoranu şi Lucian Goian, ambii pregătiţi să apară în primul "11", însă staff-ul tehnic se gîndeşte să-l promoveze de la echipa secundă şi pe ivorianul Ze Diabate (18 ani). Africanul a evoluat în repriza a doua a partidei cu Siofok, la final fiind apreciat de antrenori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  14 Februarie 2008, 10:29

Pentru domnul raspandac de stiri C.Gheorghiu(GSP):va anunt ca sunt nascut pe data de 16.08.1982 si deci am 25 de ani.Iar chestia cu cine ar putea sa ma inlocuiasca e o supozitie natanga de-a dumitale...EU sunt de neinlocuit,am fost cel mai bun stoper din ,,banatul" sarbesc si am avut oferte tentante de Spania,Anglia etc.

 •  14 Februarie 2008, 09:27

Pekarici Pepatuldespital.

 •  14 Februarie 2008, 09:21

cum draq are 27 de ani?? parca 24=25...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează