FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță, atac frontal la adresa jucătorilor de la Dinamo: „Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură”

Fotbaliști dinamoviști alături de „centralul” Marian Barbu, 
Foto: Imago
Fotbaliști dinamoviști alături de „centralul” Marian Barbu, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 12:19 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 13:04

Giani Kiriță (45 ani), fostul fotbalist al lui Dinamo, a criticat dur atitudinea jucătorilor și a tras un semnal de alarmă înaintea meciurilor de baraj ale clubului din „Ștefan cel Mare” pentru rămânerea în Liga 1.

Dinamo a câștigat cu mari emoții meciul cu Gaz Metan, 1-0, după o prestație dezamăgitoare a jucătorilor lui Dusan Uhrin jr. Giani Kiriță nu i-a menajat pe actualii fotbaliști, însă a recunoscut că nu avea mari pretenții de la meciul cu Gaz Metan, fiind conștient de potențialul limitat al „câinilor roșii”.

Clipe de groază! Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”
Manchester United
Clipe de groază! Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”

Giani Kiriță i-a făcut praf pe jucătorii de la Dinamo

„Nu mă așteptam la altceva de la acest meci cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii actuali au o presiune foarte mare pe umerii lor. Daca într-un an de zile nu au reușit să scoată echipa la suprafață, atunci îmi e frică pentru Dinamo la baraj.

Cu orice echipă ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo. Acele echipe din Liga 2 vin cu un moral foarte bun, iar jucătorii lui Dinamo nu știu dacă pot face față presiunii.

Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură. Nu au respect față de nicio legendă a lui Dinamo. Nu au educație, nu sunt fotbaliști. Nu se respectă pe ei înșiși, darămite să-i respecte pe suporteri”, a declarat Giani Kiriță la Pro Arena.

3 șuturi cadratea avut Dinamo la Mediaș, fiind nevoită și să tragă de timp în prelungiri

Citește și alte știri despre Liga 1:

RETRO GSP Când Patriarhia a interzis un meci în Sâmbăta Mare » Scandalul meciului Rapid - Unirea Tricolor și răzbunarea giuleștenilor

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
forrumer_1947
forrumer_1947  •  28 Aprilie 2022, 02:44

geani chirita :))))))))))))

ray51
ray51  •  24 Aprilie 2022, 13:49

Giani, nu din cauza lipsei de respect vor pierde barajul ci pentru faptul ca ei nu sunt o echipa de fotbal.

vraca56
vraca56  •  24 Aprilie 2022, 06:41

ma gindeam ca spune si dumnealui " PASTE BINECUVINTAT" dar o fi ateu si imi cer scuze. dar despre domnul Badea nu are curaj sa spuna o vorba. omul fost cumnat cu popovicioiu a lovit la modul las. asta nu se iarta fie si in zilele astea pentru ca nici nu a cerut sa fie iertat. invirtita pe loc si hai sa vedem daca s-a deratizat Bucurestiul... in rest sa ne traiesti asa cu muschi si cap mic cu creier lejer.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează