FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVALUIRI

Gică Hagi a vorbit în premieră despre atribuţiile lui Gigi Becali la Academie: ”Învăţ de la el pentru că ştie fotbal” :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 18:46

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul, a explicat care sînt atribuţiile lui Gigi Becali, care munceşte pentru academia sa de la Ovidiu, pentru a-i fi redusă pedeapsa.
"Eu discut cu Gigi, ca fin, ca naş, ca prieten. El vine la noi, ne mai dă cîte un sfat, că e om de fotbal acum, după atîţia ani. Învăţ de la el pentru că ştie fotbal, a învăţat şi el pe banii lui. Dar e bine. Nouă, la Academie, ce să ne spună? Că sîntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici să ne mai dea vreun sfat. Lucrurile între noi doi sînt bune. Se comportă bine la Academie, nu aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară", a precizat Gică Hagi.

Patronul Stelei lucrează la Academia Gheorghe Hagi de la sfîrşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată. Acesta are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în Dosarul "Valiza" şi în cel al Sechestrării.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
polistul68
polistul68  •  28 Septembrie 2014, 17:57

e bine asa, e clar ce poate invata. Steaua, de cind e Jiji, nu a crescut nici macar un junior, care sa joace pt echipa mare...jiji a cumparat tot ce are acum...deci e clar ca poate sa-i dea sfaturi la academie...care, ciudat, nici ea, marea academie a lui Hagi, nu a scos nici un jucator care sa joace titular macar la steaua...deci, unde sunt juniorii crescuti de hagi ?

radu978
radu978  •  28 Septembrie 2014, 14:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca din graba a gresit, probabil ca vroia sa zica "campioana pooulii esti".

titiduru22
titiduru22  •  28 Septembrie 2014, 07:06
Postat de cracker pe 27 Septembrie 2014, 23:28

Ma amuz capios cum unii, care nu cred ca au cele mai mici cunostinte de contabilitate si juridic, o tin asa tare ca Steaua il finanteaza pe Becali, ca Becali suge tot de la Steaua, ca scoate toti banii din club.Desigur, ce-a mai buna replica a lor si decenta o sa fie fara injuratura ceva de ganul ca sun Gigist, dar nu se gandesc la un aspect, cum astia au stat geana pe el sa-l prida la cotitura sa-l bage la puscarie. chir credeti ca el poate sa scoata banii aia altfel decat legal? A scos banii pe baza contractelor de imprumut, fara acte nu poate sa scoata un cent din club.Daca scotea banii asa cum tot spuneti voi, ajunge si Steaua in aceasi situatie ca sarmanele Dinamo si Rapid.

Pune mana pe carte,nu mai ucide limba romana pe aici !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează