FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Gică Hagi, atac furibund la adresa lui Andrei Vochin: "Dă-mi răspuns! Vei fi printre cei care îi vor cere autografe lui Ianis. O să faci coadă acolo la el"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 21:45

Gheorghe Hagi i-a cerut explicații lui Andrei Vochin, cu privire la motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost promovat suficient la echipa națională.

"Un jucător care a făcut atât de multe lucruri să nu fie promovat... aștept și eu un răspuns de la Andrei Vochin. Să nu zică că sunt frustrat. Dă-mi răspuns, Andrei! Aștept răspuns public, că ești în Federație.

Zice Hagi bine sau zice greșit. Anul trecut a fost calificarea de U19, pe care ați pierdut-o. A fost Ianis la vreun antrenament? Stai liniștit că vei fi printre cei care îi vor cere autografe lui Ianis. O să faci coadă acolo la el. Nimeni nu îmi face mie program. Mi-l fac eu. Mă întâlnesc cu cine vreau, când vreau, pentru că sunt Hagi.

Săriți calul! Eu sunt cel mai mare pilon al FRF în momentul de față. Cu mine vorbiți, eu sunt liderul Generației de Aur. Ai greșit-o. Sunt mai implicat ca tine în fotbal de 100 de ori", a declarat antrenorul Viitorului la Digi Sport, la finalul meciului câștigat de echipa sa cu Astra, scor 1-0.

Hagi se află într-un conflict deschis cu Federația Română de Fotbal, căreia îi reproșează că nu îl apreciază suficient pe fiul său, Ianis (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
zizu
zizu  •  03 Octombrie 2016, 08:33

cel care sare calul e insusi acest rege de carton,blatist si projejant de infractori! ianis ar trebui sa dea palme cui are de dat taica su,exprimanduse pe teren si nu prin certuri in afara lui!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  03 Octombrie 2016, 07:52
Postat de itrobert pe 03 Octombrie 2016, 06:39

Gica, imbatranesti urat, pacat de ce ai fost...

Negi ca Hagi are dreptate? Ezti unu dintre cei ce vad partea frumoasa din institutiile din Romanica? frf colcăie de aroganti, bisnitari si trafic de influenta. Noi, romanii am ajuns sa il injuram si sa il injosim pe unicu Om ce a creat in Romania o adevarata fabrica de copii, sustinuti pt cariera de fotbalist pe banii lui Hagi, munciti ani, zi de zi pe terenul de fotbal. Unicu Fotbalist roman care e cunoscut din Bangladesh pana in Canare si Africa de sud.. Aaaa.. ca Hagi nu e perfect, e altceva... nici nu pretinde a fi! De ce nu tipa oamenii despre problemele reale ale fotbalului? Pupincurism... asta e... spaga, coruptie...

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  03 Octombrie 2016, 07:51

Fudulie, e putin spus, bun simt - enorm de mult spus...Toate clostlie isi apara puii ... dar numai atunci cand sunt atacati, sunt in pericol...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează