FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi felicită Steaua pentru parcursul european: "Au făcut lucruri bune" » Ce zice "Regele" despre problemele din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 11:40

Gică Hagi a participat la un meci demonstrativ de fotbal în sală şi la final a vorbit despre meciul Stelei cu Dinamo Kiev şi despre echipa sa, Viitorul.

"Steaua a jucat bine în prima repriză. Din pacate nu a cîştigat cînd trebuia. Au avut ocazii în prima repriză, dar nu au reuşit să marcheze.

În a doua repriză Dinamo Kiev a demonstrat că este o echipă bună pe contraatac şi a reuşit să speculeze ocazia avută. Asta e. Steaua merge înainte. Au făcut lucruri bune şi să fie mîndri.

Pentru Viitorul meciul cu Astra va fi un meci important, mergem să jucăm un fotbal de calitate şi să facem un meci bun. Noi am primit mai multe oferte pentru jucători şi urmează să le analizăm şi să vedem care sînt cele mai bune. Ianis şi ceilalţi tineri se pregătesc alături de prima echipă şi sper ca într-o zi să ajungă oameni de bază ai echipei.

Va fi o iarnă grea pentru cluburile din România, pentru că situaţia economică din ţară nu e una bună. Vor fi probleme la multe echipe. Noi încercăm să ne organizăm cît mai bine şi să facem treabă bună.", a declarat Gică Hagi într-un interviu pentru Acadamia Hagi TV.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  13 Decembrie 2014, 19:49

Care rege ma handicapatule, din cite stim Majestatea sa regele Mihai nu are preocupări fotbalistice.

slim10
slim10  •  13 Decembrie 2014, 14:24

Cum adica stituatia economica tarii is foarte slabe? Romania sta foarte bine, sau daca vreti, cea mai stabila din europa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează