FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi îi critică pe conducătorii fotbalului românesc: "S-a dat drumul la haiducie! Unde e legalitatea?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 16:19

Gică Hagi, patronul şi antrenorul celor de la Viitorul, critică modul de desfăşurare al Ligii 1 şi faptul că echipelor aflate în insolvenţă li se permite să joace în play-off.

"S-a făcut sistemul cu play-off pentru a se stabili cine merge în cupele europene, nu? Păi, dacă doar două dintre echipe au dreptul de a juca şi restul nu, pentru că sînt în insolvenţă, ce facem? Se mai joacă? Nu înţeleg pentru ce mai joacă în play-off aceste echipe.

În Liga 1 se elimină lucrurile serioase şi s-a dat drumul la haiducie. Unde este legalitatea? Nu ai voie să schimbi legile jocului în timpul campionatului. Trebuia să rămînă criteriul financiar anul acesta şi din sezonul următor să schimbe", a spus Hagi la DolceSport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (89)
gigelos
gigelos  •  08 Martie 2015, 10:51

Mergi Gica la mentorii tai, Nasu',Ioan Becali sa-ti traseze ce ai de facut ! Rezultatul a 20 de ani de manevre ! Ce vrei sa spui ca au stricat astia intr-un an toate marile realizari ? Nu Gica, DNA-ul a stricat nu Burleanu . Conducatorilor de cluburi le e frica sa mai faca combinatii de bani si asta e rezultatul.Cand te-au adus ca pe un maimutoi de la Istanbul sa-l combati pe Lucescu care vroia sa vina in Federatie te-ai gandit ca esti un dobitoc ? Nu te-ai gandit . Gica esti un maimutoi !

rozu
rozu  •  08 Martie 2015, 09:24

e mort, saracu! era speranta lui de salvare cu Viitorul. nu ca n'ar avea dreptate, dar nu el ar trebui sa strige ca din gura de sarpe! i s'au oferit toate functiile federale posibile, dar a preferat sa faca afacere cu jucatori tineri, pentru ca este singurul lucru la care se pricepe acum in fotbal: are ochi la copii...

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  07 Martie 2015, 22:56

Play-Off, Play-Out, funcție de locurile ocupate in campionat. Calificare in cupele europene, in ordinea clasării. Nu, insolvenților. Ce este atât de greu? Daca nu sunt destule solvente, nu înscriem in cupele europene decat câte avem. Retrogradare, funcție de locurile ocupate in campionat, indiferent de situația financiară. Ce este atât de complicat? A! Vrem noi, Viitorul, sa ne facem de ras in Cupe si...eventual...sa nu cădem in B? Voi știți legile? Se pare ca nu. Insolventa va este deschisă si vouă, daca v-o doriți. Nu o doriți pentru simplul motiv ca nu este o "mare bucurie" asa cum o prezentați.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează