FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Gică Hagi surprinde: "Există în Liga 1 un proiect mai bun decît cel de la Viitorul! E fantastic ce au făcut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 13:05

Invitat la DolceSport, Hagi a vorbit despre evoluţiile "militarilor" în cupele europene: "La nivel de echipe de club, ce face Steaua este fantastic.

Nu cred că se poate mai mult! Sau poate ai mai putea să adaugi un 10 la sută, adică să te gîndeşti să treci grupele Champions League.

Steaua a investit foarte mult. În ultimii 4-5 ani au avut cea mai bună strategie, au cumpărat jucători români foarte valoroşi, tineri, iar acum iau milioane de euro pe ei".

Steaua este lider în România după 10 etape, avînd 3 puncte peste CFR Cluj. Roş-albaştrii au cîştigat ultimele două titluri în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
polistul68
polistul68  •  11 Octombrie 2014, 18:56

S-a impacat cu Gigi, deci il laida...sa-mi spune marele rege, un singur jucator crescut de Steaua, care a fost vindut pe bani frumosi...un junior care sa fie la Steaua de la 14 ani....cind furi si ai bani cu nemuita, e usor...in fiecare an cumperi 6-7 jucatori tineri, de perspectiva...normak ca macar unu sa-ti "iasa"....deci sa nu confundam comertul cu scoala....comert e la Steaua. scoala are Ajax....

dash.berlin
dash.berlin  •  11 Octombrie 2014, 08:55
Postat de ultras_gicu pe 10 Octombrie 2014, 19:53

domnule hagi...proiect se numeste cand iti cresti tu echipa ..nu cand banul cumpara tot ce-i bun !

Proiect inseamna sa ai un plan prin care sa-ti atingi scopul.Nu are nici o treaba cu cresterea de jucatori.Aceiasi tactica o aplica si Bayern....

demolarii
demolarii  •  10 Octombrie 2014, 23:59

Sunt curios cum va vinde Steaua achizitiile din ultimii 2 anii........simpla curiozitate, nea Hagi. Ar mai fi una, dar e literara (de ce in literatura romana Hagi e sinonimul avarului, a acaparatorului - vezi personaje ca Hagi-Tudose sau Iordan Hagi-Iordan? e legata de o trasatura a machidonilor?).

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close