FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Gică Popescu a dezvăluit secretul lui Hagi: ”Sper să nu se supere pe mine că vă zic, dar a fost singurul lucru care conta pentru el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:59

Gică Popescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi, după ce Viitorul a câștigat titlul la finalul unui play-off incendiar.

”E un miracol ce s-a întâmplat. Am petrecut mult timp alături de el și știu care erau temerile lui la startul acestui sezon. A făcut un lucru extraordinar. E o dovadă că fotbalul românesc are resurse în continuare.

Gică a crezut în acest proiect de la început și acum vin rezultatele. Mi-a spus înainte de meci că nu-l interesează rezultatul, pentru că a demonstrat oricum că merită locul 1. El e un învingător”, a spus Gică Popescu la TV DigiSport.

Fostul internațional a dezvăluit și care a fost ambiția lui Hagi în acest sezon: ”Vă spun un secret, sper să nu se supere pe mine. Singurul motiv pentru care și-a dorit să câștige campionatul a fost ca să intre în grupele Champions League. E o motivație fantastică pentru el. Și grupele Europa League sunt ok, dar nu se compară.

Eu am știut mereu că e antrenor bun. Probabil că și cei care aveau dubii au fost convinși acum.

”Jucătorilor mai tineri le-au tremurat picioarele la unele faze. S-a văzut lipsa de experiență. În repriza a doua au intrat însă mult mai determinați pe teren”
Gică Popescu

”Gică a încercat să își țină departe jucătorii de presiuni. Echipele ca Steaua și Dinamo știu să facă adversarii să clacheze. Gică a preluat însă presiunea pe umerii lui”
Gică Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sscorpioss
sscorpioss  •  14 Mai 2017, 08:56

A luat un campionat MIZERABIL...E regele Blaturilor...si al 11 m-urilor...!!!!

1414949718572510
Adrian Predan  •  14 Mai 2017, 00:07

Merace esti un idiot etc

vicol_vali
vicol_vali  •  14 Mai 2017, 00:08

JJ n-a fost și el ucenic la Academie? N-a priceput nimic, sau doar pe hârtie?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează