FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Gică Popescu i-a răspuns lui Mihai Rotaru: „E regulamentar! Nu poate să-mi interzică asta”

Gică Popescu / Captură Prima Sport
Gică Popescu / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 20:08 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 20:38

Gică Popescu, președintele Farului, i-a dat replica lui Mihai Rotaru, după ce patronul Universității Craiova a contestat din nou faptul că oficialii cluburilor din Superligă ocupă funcții de analiști TV

„Baciul” îl contrazice pe Mihai Rotaru, susținând că nu există vreo lege în vigoare care să-i interzică dreptul de a participa la emisiuni în calitate de expert/specialist. „Dreptul la muncă este liber”, consideră fostul mare fotbalist al naționalei și al Barcelonei. 

Mesajul lui Mititelu Jr. când a auzit ce a spus Rotaru: „Gata, îmi doresc să ia campionatul”
FCU CRAIOVA
Mesajul lui Mititelu Jr. când a auzit ce a spus Rotaru: „Gata, îmi doresc să ia campionatul”

Gică Popescu, replică pentru Mihai Rotaru: „Dreptul la muncă este liber, până la urmă”

„Din câte știu eu, nu există o astfel de precizare în regulament, de a interzice cuiva să muncească. Până la urmă, dreptul la muncă este liber, nu există acea prevedere regulamentară care să interzică oficialilor unui club de fotbal să aibă contracte cu televiziunile

(...) Faptul că avem o dezbatere corectă în astfel de emisiuni nu înseamnă că suntem foarte buni prieteni (n.r. - între el și moderatorii emisiunilor TV). Noi suntem aici pentru a fi obiectivi, indiferent de cluburile de care aparținem. 

Când am acceptat să vin aici și să am această colaborare, am făcut-o prin prisma experienței fotbalistice, nicidecum din postura de oficial al clubului Farul Constanța”, a spus Gică Popescu la Prima Sport 1, în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de experimentatul jurnalist Costin Ștucan. 

Mihai Rotaru a sărit la Gică Popescu: „E lipsit de fair-play”

Mihai Rotaru, principalul finanțator al Universității Craiova, continuă să se opună ideii ca oficialii cluburilor din Superliga să fie în același timp angajați ai televiziunilor de sport.

Rotaru a cerut oficial ca această modă să înceteze, fiindcă, în opinia lui, echipele reprezentate de conducători în studiourile TV ar beneficia de un avantaj. După ce a contestat public poziția managerului FCSB Mihai Stoica de expert Orange Sport, patronul oltenilor a rostit acum alte două nume: Gică Popescu, președintele Farului și analist Prima Sport, plus Daniel Niculae, președintele Rapidului și expert Digi Sport.

„Să fii analist cu contract, zi de zi, la o televiziune, e lipsit de fair-play. Dar nu ne adresăm împotriva domnului Stoica neapărat, îi includem aici și pe Gică Popescu, și pe Daniel Niculae”, a declarat Rotaru la Fanatik.

VIDEO Best 11 - cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat Gică Popescu - podcast Profu de Sport #1

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio

CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
iung811
iung811  •  05 Martie 2023, 14:43

Domnu ' Gică, la următoarea emisiune sa veniti vopsit blond. Va stă mai bine si vă mai intinereste!!!

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  05 Martie 2023, 12:33
Postat de rololiv pe 04 Martie 2023, 22:18

Ce "proces", stimate domn? Nu exista nicio influenta directa si materiala a ceea ce se discuta la TV asupra meciurilor. La sfarsitul proceselor nu se emit pareri, ci se dau sentinte. Exact de asemenea rationamente facute pe genunchi se prevaleaza cei care sustin pozitia FRF fata de Pintilii: seamana cu ceva (proces aici, profesie reglementata dincolo), asa ca sarim cu parerile. Insa nu m-ar mira ca FRF sa interzica si asta, macar pentru a fi coerenta cu bazaconiile pe care le edicteaza la foc continuu. Iar in comentariul dvs, verbul "a fi" este la modul conjunctiv, nu indicativ. Va las sa descoperiti singur cum se scrie corect.

Nu vreau sa fac analize pe text nimănui si nici nu m-am dat vreodată expert in geamatica. Ce face Gica si alți presedinti, manageri sau ce functii or mai avea ei,ca analiști tv, influenteaza sigur prestațiile viitoare ale arbitrilor la meciurile echipelor ale căror angajati sunt, 100%.

Normal
Normal  •  05 Martie 2023, 11:57

Singurul lucru regulamentar este sa ai bun-simt si g popescu nu are !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează