FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

Gică Popescu reacționează după editorialul lui Costin Ștucan: „Suntem o țară bolnavă"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 15:11

FCSB - VIITORUL 2-1 / În urma editorialulului semnat de Costin Ștucan astăzi la prânz, în care mesajul era că Viitorul s-a dat la o parte din calea FCSB-ului în meciul disputat duminică seara, Gică Popescu, președintele clubului de la malul Mării a reacționat.  

„Suntem o țară bolnavă dacă la prima înfrângere pe care Viitorul o suportă după aproape o jumătate de an, gata, susținem că a fost blat. Dacă cineva își închipuie că Hagi și-a riscat averea într-un club de fotbal, după care se apucă să facă astfel de mizerii înseamnă că-i nu-i cunoaște absolut deloc nici caracterul, nici filosofia despre fotbal și viață", a declarat Popescu. 

Fostul internațional s-a referit apoi strict și la meciul de duminică: „Da, am jucat prost, chiar foarte prost, dar asta nu înseamnă că ne-am dat la o parte. Țîru a făcut o partidă foarte slabă, de acord, nici noi nu ne așteptam fiindcă a fost jucătorul poate cu cea mai bună constanță în joc în ultimii 2 ani. Dar de aici și până să zici că a fost blat mi se pare o mare mizerie". 

„Pentru toți cei care susțin astăzi că am făcut blat, i-aș întreba dacă știu cine a fost echipa care a împiedicat decisiv FCSB-ul în primăvară ca să ia titlul de campioană. Decisiv, rețineți! Știți cine? Viitorul Constanța! Deci atunci s-a jucat pe teren doar fiindcă am câștigat sau n-am pierdut, acum, cum ne-a bătut o dată FCSB, gata, a fost blat?", a mai adăugat Gică Popescu. 

Președintele Viitorului face trimitere la play-off-ul campionatului trecut, în care trupa lui Hagi a luat 4 puncte din 6 celor de la FCSB, 2-1 pe Arena Națională și 1-1 la Ovidiu. În schimb, CFR s-a impus în ambele dispute, 0-1 și 1-3 și a câștigat matematic titlul cu o etapă înainte de final, cînd avea 5 puncte peste FCSB. 

Citește și:

Coșmarul lui Țîru și frânghia care-l leagă de Hagi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
flojo
flojo  •  02 Septembrie 2019, 19:21
Postat de lupu68 pe 02 Septembrie 2019, 19:02

Atunci de ce ne mai uitam la fotbal? Ne plac blaturile sau cum? Eu continui sa cred ca nu a fost blat. Hagi e capos si fixist, a facut exact acele schimbari in care a crezut. Asa face mereu. FCSB a fost extrem de mobilizata. Vom vedea si meciul cu Craiova, daca iese un anumit rezultat o sa spuneti si atunci ca a fost blat? Sau tocmai de aceea se dau Becali si Piturca dusmani, ca sa faca blatul mai usor? Va spun eu ce se intampla, suntem bolnavi de scenarita, si eu am avut impresia ca Sepsi cu CFR, jucat cred ca de Pastele catolic, a fost blat. Dar depinde de unde privesti lucrurile...

Doar de vreo 10 minute a fost nevoie să-ți dai seama de “omenie”! Pasele alea între fundasii viitorului nu se dau nici la județ! Asta dacă ai vazut ceva fotbal la viața ta!

flojo
flojo  •  02 Septembrie 2019, 19:11

Cine îl mai crede pe popescu? S-a vazut ca viitorul când a vrut sa joace (vreo 15 minute in R2) “marii fotbaliști” ai interlopului abia au atins obiectul muncii!

234644950357331
Virgil Dumitrescu  •  02 Septembrie 2019, 19:03

Târu a jucat mizerabil? De, taică, ordenu-i orden! Ce vroiați, să lustruiască băiatul banca până la sfârșitul sezonului regulat? Ca deobicei, claponul de Gică Popescu e iar bătaia de joc a aromânilor. Noroc că, de data asta, nu se lasă cu probleme majore. Gică, pentru tine, o parafrază: teme-te de machedoni chiar când îți fac daruri!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează