FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-1

Gicu Grozav a avut un mesaj pentru contestatari după dubla cu Ceahlăul: "Voi răspunde criticilor pe teren!”

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:26

Mijlocaşul ”cîinilor” s-a arătat dornic de a reîmbrăca tricoul primei reprezentative şi a avut un răspuns elegant la adresa contestatarilor.

- Ai înscris trei goluri în ultimele două partide...
- Da, dar în primul rînd contează că azi am reuşit să ne şi impunem! Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa şi să înscriu de două ori. Am trecut bine peste înfrîngerea din Cupa Ligii cu Pandurii şi n-am avut probleme astăzi.

- Multă lume te-a criticat în ultima perioadă. Le-ai dat peste nas contestatarilor?
- De la revenirea în ţară am avut un singur scop: să ajung la forma de la care am plecat. Nu sînt încă la capacitate maximă, dar cu muncă şi dorinţă voi reuşi. Nu vreau să vorbesc despre oamenii care au spus lucruri urîte despre mine. Prefer să le răspund în teren şi sînt convins că o voi face în continuare. Acum trebuie să ne concentrăm pentru partida de marţi, cu Chiajna.

- A fost un şoc schimbarea antrenorului?
- Întotdeauna e! Trebuie să o iei de la capăt, sînt alte metode de antrenament, fiecare are stilul lui, iar noi trebuie să ne mulăm după ideile fiecăruia. Mihai Teja a fost omul care m-a dorit foarte mult în Ştefan cel Mare, dar sînt profesionist şi voi încerca să mă impun indiferent de tehnician.

- Te gîndeşti şi la "naţională"?
- Bineînţeles. Acesta e scopul oricărui fotbalist român. Sper că o să continuu evoluţiile bune la Dinamo şi să revin în vizorul echipei naţionale. Acum trebuie să tratez cu seriozitate fiecare meci în parte şi lucrurile vor veni de la sine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cristarh
cristarh  •  15 Martie 2015, 17:01

Bafta Gicule, sa fii in continuare la fel de...Grozav :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează