FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Gicu Grozav vrea să plece de la Terek după un sezon dezamăgitor » Atacantul nu ar refuza o revenire în ţară

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 10:46

Gicu Grozav nu s-a adaptat la Terek Grozny şi după doar un sezon petrecut în Rusia vrea să plece. Atacantul de 23 de ani a prins doar 10 meciuri în Cupă şi campionat, iar lucrul acesta i-a afectat şi prezenţa la naţională. 

Vîrful şi-ar dori să rămînă în străinătate, însă în cazul în care nu va găsi nimic convenabil, nu ar spune nu unei reveniri în România, Petrolul fiind prima opţiune.

"Nu a fost un an bun pentru mine. Am jucat puţin, ceea ce nu e ok la vîrsta mea. Sper să îmi găsesc o echipă vara asta şi să revin în circuitul naţionalei.

Sînt optimist! Deocamdată nu ştiu nimic de vreo ofertă, dar am timp. Vreau să joc mai mult. Eu şi aici m-am antrenat bine, dar nu prea am fost folosit. Nu ştiu de ce.

Pentru că am făcut pasul ăsta, aş vrea să joc tot în străinătate. Să vedem ce voi găsi, dacă nu, aş juca şi în Liga 1 din nou. Cu siguranţă Petrolul ar rămîne prima pe listă. Am avut evoluţii bune şi mi-am făcut mulţi prieteni acolo", a spus Gicu Grozav pentru GSP.RO.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  02 Iunie 2014, 20:03
Postat de gica_oboreanu pe 02 Iunie 2014, 12:50

looser se scrie la voi in ferentari. incearca loser, ti se potriveste.:)

Ala vrea in strainatate,pacaliciul dracului. Acum se vrea in tara cu ciocul ala de nemincat.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Iunie 2014, 12:50
Postat de lukasoil17 pe 01 Iunie 2014, 23:40

Looser....scrie pe el!!!

looser se scrie la voi in ferentari. incearca loser, ti se potriveste.:)

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Iunie 2014, 12:48
Postat de cocojambo1 pe 02 Iunie 2014, 07:34

E petarda de fotbalist. Se va retrage speranta. Apogeul carierei a fost la Petrolul.

nu speranta, e certitudine. da, la petrolul a jucat bine, era in crestere de forma, intelesese disciplina de echipa in ultimele sale meciuri. a pleacat prea devreme, daca mai ramanea un an, doi, ar fi avut sanse mari spre vest. sper sa revina si bokila. numai ca, parca, au contracte pe inca un an. pot reveni la petrolul sub forma de imprumut.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează