FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Giedrius Arlauskis şi-a cumpărat postul » Decizie surprinzătoare a portarului Stelei!

Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 22:13

Arlauskis s-a reîntors titular, deşi va pleca la vară, fiindcă a renunţat la o treime din salariul pe care îl are


Gigi Becali l-a scos din lot pe Arlauskis înainte de startul returului fiindcă n-a prelungit contractul scadent în vară, căutînd prin această metodă să-l constrîngă să extindă înţelegerea. Lituanianul a fost enervat de decizie şi hotărîrea lui a fost de a nu mai continua sub nici o formă în Ghencea, din iulie.

Surpriză însă, Cojocaru n-a continuat să apară între buturi, ci acolo s-a întors Arlauskis! Gazeta a aflat de ce: acelaşi Becali a decis ca fostul goalkeeper al Unirii Urziceni să fie folosit pînă la capăt, deşi Steaua nu va mai conta pe el şi în sezonul următor. De ce? Portarul a acceptat să renunţe, din contractul său pe ultimele 6 luni, la o treime din salariu, cu condiţia de a fi folosit meci de meci.

Patronul campioanei s-a arătat încîntat de "afacere", iar Gâlcă a fost anunţat că îl poate titulariza pe Arlauskis, lucru care s-a şi întîmplat. Care e economia Stelei? Arla a semnat în vara trecută pe 15.000 de euro lunar. Pentru cele 6 luni, o treime din contractul lui înseamnă 30.000 de euro net, adică în jur de 50.000 de euro, sumă brută.

6,00 e media notelor GSP încasate de Arlauskis în meciurile din 2015, în timp ce pentru prestaţiile din prima jumătate a sezonului media a fost mult mai mare, 6,75

"Sînt oricum campioni"
Chiar dacă a înscris un gol în victoria în faţa Stelei, brazilianul Eric de Oliveira nu crede că roş-albaştrii se află într-o criză: "Sînt foarte bucuros că am reuşit să marchez în poarta Stelei, chiar dacă am făcut-o de la 11 metri. Nu cred că steliştii au probleme mari, dar parcurg o perioadă nefastă. Chiar dacă au pierdut la Tg. Jiu, ei sînt deja campioni şi nu mai au cum să piardă titlul. A fost un accident, dar e clar să noi am jucat mult mai bine decît ei!".

Mesaj pentru colegi
Transferat de Steaua în această iarnă, Gabi Tamaş a ajuns titular, iar după înfrîngerea cu Pandurii a tras un semnal de alarmă pentru colegi: "Sîntem singurii vinovaţi că ne facem viaţa grea în meciuri. Nu e normal să ne speriem de adversari, situaţia trebuie să fie invers! Eu nu cred că sîntem în criză, dar trebuie să ne trezim cît mai repede şi să începem să cîştigăm din nou! Sper să ne revenim şi să nu ne mai relaxăm pentru că vom avea probleme".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
khal_37
khal_37  •  17 Martie 2015, 14:05
Postat de ardeleanu132 pe 17 Martie 2015, 12:29

Trebuie sa fii sever si zgarcit? Prima oara trebuie să fii corect! Adică îţi respecţi obligaţiile asumate, nu sever şi zgarcit prin ne+onorarea acestora. Si te rog sa+ti schimbi nick-ul din steaucl (pentru că steaua bucureşti nu are echipă de fotbal) în FCWC. FCWC - WC-ul marelui şi corectului om politic Becali.

Tu de fapt in afara ca esti antistelist, deci un distrus extremist antiroman si totodata antisemit...cu ce echipa tii ma oparitule?

khal_37
khal_37  •  17 Martie 2015, 14:01
Postat de supereduardo10 pe 17 Martie 2015, 13:24

are profitul m,,a-tii cu ciiiiordeli si hotii vai d ecapul tau de prst se vede ca esti hhoaie behhhaitoare

Voi vorbiti de hotii? Un club flat abuziv in liga 1? Un club care a primit licenta pentru lga 1 desi nu avea dact 5 jucatori in lot, un club care a primit licenta pentru un stadion aflat in ruina care sta sa cada? Ati castigat cu Steaua cu un singur sut pe spatiul portii in tot meciu, cu o posesie de 32%, fara un corner si cu doar 400 de pase!!!! Ma oparitilor....ma descultilor, daca statul nu intervenea, legal trebuia sa fiti in liga a 4-a!!!!

gabisp
gabisp  •  17 Martie 2015, 13:29

Magarii, adica "oierii" tipice "ciobanului"...Cand o sa dea "pe goarna" Arlauskis problema ( din vara) sa vedeti cum o sa vuiasca presa straina...!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează