FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi a rezistat doar o lună! Primele indicații tactice pentru Dică: "Joacă doar în stânga" » A renunțat la unul dintre fotbaliștii de la Viitorul!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 20:24

 Gigi Becali i-a pus pe masă lui Gică Hagi un milion şi jumătate de euro pentru transferul mijlocaşul defensiv Dragoş Nedelcu şi sunt şanse mari ca fotbalistul de 20 de ani să semneze săptămâna viitoare.

"Nu am avut curajul să-l sun pe Gică. Deocamdată discutăm doar pentru Nedelcu. Sunt şanse de 90% să semnăm cu Nedelcu. Asta a zis impresarul. De Coman a spus că nu se pune problema la ora asta", a declarat patronul FCSB pentru TV Digi Sport.

Becali a adăugat că are o convenţie cu Gică Hagi, prin care tehnicianul Viitorului primeşte 20% din transferurile fotbaliştilor aduşi de FCSB de la echipa sa, în momentul în care jucătorii sunt vânduţi de roş-albaştri.

"Gică e expert în materie de comerţ. Ştie ce are de făcut, vinde şi face alţii. Eu dau un milion şi jumătate pentru Nedelcu şi dau şi procent de 20% dintr-un viitor transfer. Am convenţie cu el", a adăugat Gigi Becali.

Becali a stabilit şi tactica de joc a echipei antrenate de Nicolae Dică: "Florinel Tănase nu va juca decât în stânga. Teixeira, dacă mai vine până la urmă, poate să joace orice. Ori în locul lui Boldrin, ori în locul lui De Amorim. S-ar putea să-l facem fundaş dreapta pe Ovidiu Popescu".

  • Cum poate arăta FCSB în sezonul viitor: Fl. Niță - Ov. Popescu, Bălașa, Larie, Morais - Nedelcu, Pintilii - Enache, Budescu, Fl. Tănase - Alibec 

 Citeşte şi:

UPDATE Răsturnare de situație în cazul Teixeira » Gigi Becali a explicat ce s-a întâmplat la negocieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
poison
poison  •  16 Iunie 2017, 09:02
Postat de khal_37 pe 15 Iunie 2017, 22:54

Lista rusinii....sa vedem: ŢSKA Sofia, 17 Nentori, KNATTSPYRNUFELAG, Elfsborg şi Nijmegen, Vorskla Poltava, KV Mechelen, KR Reykjavik, Polonia Varsovia, Grasshoppers....cireasa de pe tort umilinta cu nationala de tineret under 18 a Danemarcei 1-7!!!!

Difrenta e ca eu vorbesc de PREZENT, iar voi fcsb-ee-ii vorbiti mereu din trecutul! cum si stelistii inca se mai lauda cu LC din '86, petrolistii cu un titlu prin anii '60 si o cupa in '95, asa si fcsb-istii, neavand nimic notabil de spus din prezent tot bat campii cu meciurile lui Dinamo din trecut! PS: in ce an a pierdut Dinamo cu Nentori aia?? Dar cu Knatt..?? TRAITI IN PREZENT ***! Ziceti ceva despre prezent (dc aveti ce)! Uite din prezent: HAAANNN-GOOOAALLL!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  16 Iunie 2017, 07:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  16 Iunie 2017, 07:57

si daca spune ciobanul ca probabil va sta Nita in poarta,prostovanii vor face un articol despre implicarea patronului in alcatuirea echipei

Vezi toate comentariile (30)
Comentează