FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi: "Au decis oameni fără onoare!" / MM: "Alţii au hotărît pentru Moraes!"

Moraes e protagonistul celei mai lungi telenovele din fotbalul românesc, deşi n-a mai jucat nici un meci oficial din decembrie anul trecut
Moraes e protagonistul celei mai lungi telenovele din fotbalul românesc, deşi n-a mai jucat nici un meci oficial din decembrie anul trecut

Articol de - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 09:26

Becali l-a înţepat ieri pe Giovanni atunci cînd l-a atacat violent pe boss-ul lui ŢSKA, unul dintre cei mai buni amici ai lui Ioan Becali, în timp ce Stoica a lăsat clar să se înţeleagă că verii Becali au ales ca brazilianul să rămînă la Sofia.

Gazeta Sporturilor a anunţat ieri în premieră că Junior Moraes a aruncat în aer relaţiile din familia Becali (foto) şi a prezentat toate culisele cazului, care are ca finalitate faptul că fotbalistul nu va mai ajunge la Steaua, ci va rămîne la ŢSKA Sofia. Tot ieri, cei mai importanţi oameni din conducerea roş-albaştrilor, Gigi Becali şi Mihai Stoica, au făcut declaraţii prin care au confirmat faptul că se simt trădaţi în acest caz.

Mihai Stoica a fost scurt atunci cînd s-a referit la Moraes, însă ţinta lui au fost Victor şi Ioan Becali, chiar dacă nu le-a pronunţat numele. "Din păcate, în cazul lui Moraes cred că au ales alţii pentru el. Asta e, acum nu ne mai interesează! Nu cred că va mai veni vreodată la Steaua", a spus MM într-o intervenţie la Dolce Sport.

Îi cere banii înapoi
Gigi Becali a evitat şi ieri să-şi acuze în mod public verii, însă a lovit violent în toţi colaboratorii şi prietenii lui Giovanni din această tranzacţie. Primul pe listă a fost patronul lui ŢSKA, unul dintre cei mai buni amici ai lui Ioan Becali. "Ăsta nu e un om care să aibă caracter. Pentru ce a făcut, nici nu mă mai duc la meciul retur la Sofia, iar la Cluj, joi seară, să nu cumva să se gîndească să stea lîngă mine pentru că nu voi accepta", a spus Gigi.

Şi Moraes a fost pus la zid. "Aş putea să-l distrug, să-l suspend doi ani pentru că am contractul lui semnat cu noi. Aş putea să-i cer daune 50.000 de euro, dar o să-i cer doar 5.000, adică banii pe care i-am dat eu lui ca să se distreze prin Brazilia. O să arăt contractul lui semnat cu Steaua cît de curînd dacă va fi nevoie", a mai adăugat patronul Stelei, care a confirmat şi faptul că urma să-i dea lui Moraes 250.000 de euro primă de instalare.

Se răzbună pe veri prin Zicu
Fiind extrem de deranjat de faptul că Moraes nu va mai veni în Ghencea, Gigi Becali a găsit o modalitate prin care să le "întoarcă" serviciul verilor săi. L-a desfiinţat ieri pe Zicu aşa cum nu a făcut-o niciodată: "Dacă ăsta e cel mai bun jucător al lor, gata, m-am convins ce echipă slabă au. Zicu, dacă era fotbalist, îl luam eu, dar nu e. Ştiţi cum joacă el? Stă la pomana porcului şi mai prinde cîte un gol cu Chiajna şi Mioveni. Dacă era bun, rămînea la Inter, dar l-au dat ăia afară imediat".

"Nu-l suspend, ca să mai ia şi Victor ceva" :)
În timpul discursului său referitor la cazul Moraes, Gigi Becali a adus un argument inedit atunci cînd a susţinut că nu va face public contractul lui Moraes cu Steaua. "Dacă îl suspend, nu va juca nici la noi, nici la ei. Dacă nu-l suspend, atunci poate Victor va mai putea să ia şi el ceva de la ŢSKA", a spus Becali.

"Eu spun că patronul lui ŢSKA e un om de nimic şi n-are onoare. Giovanni îl laudă? Să fie sănătos, ce, trebuie să am aceeaşi părere cu a lui?! Face ce vrea, însă eu ştiu că dacă îi dai iubita unui prieten, el are grijă de ea, pe cînd patronul lui ŢSKA i-a făcut altceva iubitei" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Lumea să ştie că eu nu sînt mincinos. Cînd am tot anunţat că Moraes va veni la Steaua mă bazam pe nişte promisiuni şi pe nişte acte, însă cu oameni care n-au onoare nu poţi să faci nimic" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Între mine şi fratele meu, pe de o parte, şi Gigi, pe de altă parte, nu există nici un diferend. Pînă la urmă, ce treabă avem noi unde va juca Moraes? Poate rămîne la ŢSKA sau poate veni la Steaua, orice variată rămîne posibilă" (Victor Becali, la Sport Cafe la GSP TV)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
raufacatorul
raufacatorul  •  18 August 2011, 18:52

FORZZA STECAPRA

stelistu.batran
stelistu.batran  •  18 August 2011, 10:10

Gigi looser ca intotdeauna, isi bat toti joc de el si fraierului ii place. Lasa Gigica ca ti-o meriti. Stabilesti noi recorduri mondiale de prostie la fiecare 5 min. ma intreb acum dupa ce TSKA te va elimina, ce o sa faci? incotro te vei indrepta? o sa-ti smulgi latzele din cap? te vei da cu capul de coama aurita a leilor tai de ghips, o sa alergi in pielea goala prin Pipera urland "sunt un dooobeeetoooc" ?

teilandezu
teilandezu  •  18 August 2011, 09:08

Lasati-l pe jucator in pace . El mu-i de vina cu nimica . De vina sint `cei trei ciobanei cu doar o turma de miei ` si exact ca-n Miorita , au pus la cale tepuirea` celui moldovan ca-i mai ortoman , s-are lovele mai multe ` Belciug a vrut sa faca o smecherie si iar a luat teapa .Se razbuna brichetele si valizele pe el .Daca era cinstit , i-l lua direct de la Padureanu , dar asa a pierdut iar verii i-au facut o `aroganta` . Jiji baiatule ! Astea-s blestemele Craiovei si Timisoarei .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează