FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Gigi Becali: "60% sîntem campioni!"

Articol de , - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Gigi Becali crede că Steaua nu mai poate pierde titlul "o dată cu sosirea artileriei grele de la Urziceni".

Patronul Stelei şi-a păstrat tonul pozitiv, chir dacă echipa sa a remizat pe propriul teren cu Timişoara. "Poli era un ultim obstacol, dar nu-mi fac probleme. Am controlat prima repriză, am greşit că ne-am retras apoi, s-a simţit oboseala. Dar e bine şi aşa! Mi-a plăcut cum am jucat, chiar şi cînd am făcut pasul înapoi nu am bubuit mingile!", a spus Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor nu s-a ferit să dea şi pronosticuri în privinţa luptei pentru titlu. "Dacă băteam astăzi, 70% eram campioni, aşa, şansele au scăzut, au mai rămas 60%! Gata, vine artileria grea, avem echipă prea puternică să mai pierdem titlul. E bun egalul, sîntem pe primul loc. Acum, că am luat nucleul de bază de la o echipă care a cîştigat titlul şi a făcut opt puncte în Ligă, cine să ne mai oprească?", a declarat Becali.

Steliştii sînt supăraţi
Iasmin Latovlevici crede că roş-albaştrii s-ar fi putut impune în duelul cu foştii săi coechipieri. "Sînt supărat pentru că nu am reuşit să cîştigăm, deşi ne-am creat multe ocazii. A fost un rezultat muncit, ne doream mult să învingem, iar pe final am fi putut da lovitura", a spus fundaşul stînga al Stelei.

El a fost contrazis de timişoreanul Zicu: "Puteam face un joc mai bun în prima parte, dar, din păcate, Steaua ne-a dominat. Am revenit însă în repriza secundă şi puteam chiar cîştiga".

"Poli e o contracandidată, e bine că noi am rămas la 4 puncte de ea. O să joace cu Vaslui, cu Rapid şi cu Dinamo, iar noi mergem la Urziceni, care nici nu ştiu dacă are 11 jucători să bage pe teren contra noastră etapa viitoare!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu a fost un meci special, eu sînt profesionist şi joc unde sînt plătit. Abia după meci am realizat că, de fapt, am jucat împotriva fostei mele echipe"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

"Contra a dat un gol frumos. I-am zis în vestiar că îi dau o parte din salariul meu ca să rămînă la Timişoara. Îmi doresc să ajut această echipă minunată"
Ianis Zicu, mijlocaş Poli Timişoara

"Am făcut un meci bun, dar s-a simţit oboseala după ce am evoluat din trei în trei zile. Meritam să cîştigăm, dar Contra a marcat un gol senzaţional"
Stanislav Anghelov, mijlocaş Steaua

Anghelov lăudat
Jocul bulgarului Anghelov l-a mulţumit pe patronul echipei din Ghencea. "Abia acum am văzut ce fotbalist bun e Anghelov! Mi-a plăcut cum a jucat", a mărturisit Becali. Acesta nu l-a criticat pe Tătăruşanu pentru golul primit: "A fost un şut excelent, nici zece de Tătăruşanu nu l-ar fi scos!".

"Ştiu că jucătorii şi staff-ul tehnic mă vor la echipă. Rămîn dacă mă va dori şi conducerea. În cazul în care a fost ultimul meu meci, mă retrag şi din fotbal. Îmi pare rău doar că n-am făcut mai multe pentru Poli"
Cosmin Contra, mijlocaş Poli

"Le dedic golul celor care, de cînd am călcat pe gazonul din Ghencea, m-au înjurat de familie, părinţi, dintre care unul este mort. Bunul simţ lipseşte în România, m-am convins!"
Cosmin Contra, mijlocaş Poli

Iancu fierbe: "Eu nu plătesc să jucăm aşa!"
Remiza din Ghencea nu l-a mulţumit deloc pe Marian Iancu. "Eu nu înţeleg nimic! 70 de minute, asta nu a fost echipa mea. Joci cu cinci fundaşi, doi închizători şi trei oameni de atac care şi ăia se apără în propria jumătate. Nu-i plătesc pe antrenori, pe preparatori, pe jucători pentru un asemenea joc. M-am tot abţinut, am zis că vine meciul cu Steaua, dar nu mai pot suporta să jucăm astfel!", a spus patronul Timişoarei.

"Echipa asta avea anul trecut a doua apărare din campionat şi eram cea mai ofensivă trupă din Liga 1. E inadmisibil să tremuri în faţa unor puşti ai Stelei!"
Marian Iancu, patron Timişoara

"Cred că am ales bine titularii, Steaua n-a avut nici o ocazie importantă în prima repriză. A fost un joc antrenant, pe final puteam obţine mai mult. Acum, că a ieşit din Europa, Timişoara poate fi o candidată la titlu"
Vladimir Petrovici, antrenor Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
gogagoga
gogagoga  •  30 August 2010, 13:31

mai becali asta are vise erotice cateodata si cel mai erotic vis al lui e sa fie campion ...da nu stie cat e de greu asa ca lasatil pe bietul om sa viseze in continuare...

gandrei
gandrei  •  30 August 2010, 13:11

La cum se misca acum, trebuie sa fii inept sa te gandesti la titlu. Mai e f mult de munca. Aseara, la cum de slab au jucat Timisorenii in prima repriza, un atac precum cel a lui Dinamo le dadea de la 3 in sus.

nkfn
nkfn  •  30 August 2010, 12:02

eu zic ca sunteti 72%

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close