FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a confirmat ieri interesul pentru Perrone, anunţat în exclusivitate de Gazeta. Atacantul ia în calcul transferul la Steaua: "Gata, plec din Grecia!"

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 20:24

Atacantul argentinian a răbufnit după ce sîmbătă a pierdut finala Cupei Greciei cu Olympiakos şi anunţă că "nu mai suport să stau aici, unde arbitrii distrug munca jucătorilor"

"E adevărat, Perrone e un jucător care ne interesează. Ştiu că nu a început perioada de transferuri şi nu am avut nici eu chef. Staţi să termin cu procesele pe care le mai am şi apoi ne vom ocupa de achiziţii", a declarat ieri Gigi Becali, la o săptămînă distanţă de momentul în care Gazeta Sporturilor anunţa în exclusivitate (facsimil) că argentinianul Emanuel Perrone, de la Asteras Tripolis, e varianta pe care Steaua o are pentru a acoperi postul de atacant de careu.

Citeşte şi: Perrone, argentinianul din Grecia! » GSP vi-l prezintă pe atacantul pe care Steaua îl va aduce dacă Bokila nu ajunge în Ghencea

Eliminat în finala Cupei Greciei
Perrone (29 de ani) îşi termină contractul cu Asteras luna viitoare, după ce va disputa şi play-off-ul, dar evenimentele din finala Cupei Greciei, de sîmbăta trecută, cînd echipa sa a pierdut cu 3-1 în faţa celor de la Olympiakos, l-au determinat să spună că vrea să plece din Insula Afroditei.

Perrone a fost titular, a fost schimbat în minutul 80, cînd scorul era 1-1, dar a continuat să vadă meciul de pe banca de rezerve. S-a intrat în prelungiri, s-a făcut 3-1 pentru Olympiakos, însă cei de la Asteras au contestat vehement arbitrajul, iar Perrone l-a lovit pe fundaşul celor din Pireu, Siovas, motiv pentru care a primit cartonaş roşu în minutul 120!

"În Grecia nu poţi progresa din cauza arbitrilor"
"Voi pleca din Grecia. Sînt extrem de revoltat de ceea ce se petrece aici din cauza arbitrilor. Sînt de 8 ani în Grecia, dar ce s-a petrecut la finala Cupei e de neimaginat. Munceşti tot anul şi la final îţi strică ei planurile. Ce plăcere să mai am să intru pe teren cînd există astfel de probleme? Cum poţi să ajungi un mare fotbalist în Grecia dacă există un astfel de arbitraj?", a declarat la finalul meciului Perrone.

Negocierile încep săptămîna viitoare
Steaua ar putea profita de revolta atacantului şi va începe tratativele cu agentul argentinianului săptămîna viitoare, chiar dacă el mai are de disputat meciuri cu Asteras. E în ultimele 6 luni de contract şi poate semna cu orice echipă indiferent de poziţia clubului său, care i-a făcut o ofertă de prelungire a înţelegerii, refuzată însă de Perrone, tocmai pentru că vrea să plece.

1,90 metri măsoară Perrone, din actualul lot al Stelei doar Nikolici fiind mai înalt ca el cu 5 centimetri

15 mii de euro pe lună e salariul lui Perrone la Asteras Tripolis, Steaua urmînd să-i propună o mărire de 30 la sută, plus o primă de instalare mare

"E un fotbalist care o va ajuta mult pe Steaua dacă îl va lua, pentru că e un atacant de Champions League, a demonstrat acest lucru în meciurile cu Olympiakos şi ne-a pus mari probleme şi nouă, celor de la PAOK"
Costin Lazăr, mijlocaş PAOK Salonic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  15 Mai 2013, 03:37

Aoleu, a găsit unde să fugă de arbitraje proaste :))

capca1
capca1  •  14 Mai 2013, 18:59
Postat de kilimanjaro pe 14 Mai 2013, 07:10

Peronne, băiete, te-ai lovit la cap ? Adică lași Grecia, pentru arbitri care gresesc și vin în România unde arbitri sunt mituiți și trișează intenționat fără cea mai mică jenă ? Te-a zis ciobanul albanez că aici toți arbitri sunt plătiți de steaua ca să ajungă mereu în C.E ? Da așa e, doar că aici nu există campionat de fotbal, ci o asociație mafiotă care aranjează câștigătoarele de la început. Dacă vrei să te bălăcești într-o rușine fără margini, atunci campionatul românesc iți este perfect.

ştii de ele, frate, combaţi la greu !atâta doar că eşti insipid !

capca1
capca1  •  14 Mai 2013, 18:58

reveniţi-vă, nu o să dea becali bani pentru Perrone...tot Nikolici şi Mihai Costea...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează