FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a făcut echipa ;) » Vezi cum ar juca patronul Stelei!

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Becali a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi a zis că dacă ar fi el antrenorul Stelei i-ar folosi pe Ovidiu Petre, Nicoliţă şi Artiom ca fundaşi şi pe Tănase ca mijlocaş stînga

Mihai Stoichiţă a creionat primul "11" pe care are de gînd să-l folosească în debutul returului, însă Gigi Becali i-a oferit, indirect, cîteva indicaţii în privinţa alcăturii echipei de bază. "Eu aş vedea puţin altfel formaţia, însă nu prea vreau să spun cum gîndesc eu că iarăşi se fac fel şi fel de interpretări, că mă bag eu peste antrenor", a spus finanţatorul din Ghencea.

"Nicoliţă şi Szekely să joace împreună pe dreapta"

Totuşi, Gigi a acceptat să dezvăluie cum ar arăta primul "11" în cazul în care el ar purta treningul cu "A1" inscripţionat pe el. "Eu îl văd pe Nicoliţă fundaş dreapta. Şi tot fundaş l-aş folosi şi pe Artiom, dar pe partea stîngaă. Asta am şi zis încă de cînd l-am transferat. Apoi, perechile lor la mijloc pe benzi să fie Szekely în dreapta şi Tănase pe stînga. Nu vă daţi seama ce puternici am fi cu Bănel şi Szekely pe o parte şi cu Artiom şi Tănase pe cealaltă?! Distrugători am fi!", a explicat Becali.

"Şi Tănase, şi Stancu"
Alte mutări pe care patronul le-ar mai face l-ar privi în mod direct pe Ovidiu Petre: "Eu îl văd perfect ca fundaş central! :O Şi Stoichiţă a zis că ar evolua bine ca stoper, dar că şi la mijloc joacă perfect".

Prin această mutare, i-ar face loc la mijlocul terenului lui Toja, unul dintre preferaţii săi, iar în atac, prin "plecarea" lui Tănase în banda stîngă, i s-ar face loc şi lui Bogdan Stancu, cel de care se leagă speranţele la un transfer bănos în anii care urmează.

Banderola ar sta pe mîna lui Tănase
Dacă Gigi Becali ar fi cel care ar face primul "11" şi tot el ar stabili cine să fie căpitan, atunci cu siguranţă nu Petre Marin ar fi alesul, mai ales că "Jair" n-ar juca. "Banderola ar trebui să fie purtată de un fotbalist care e de bază, care joacă meci de meci, care are calităţi foarte multe şi care trebuie responsabilizat prin faptul că devine căpitan. Tănase ar fi ideal. Sau, de ce nu?!, Toja", a spus Becali în urmă cu ceva timp.

"Cam aşa gîndesc eu echipa Stelei, însă nu vreau să comentez mai multe că poate Stoichiţă chiar o să joace vreodată aşa şi o să zică toţi că aşa i-am ordonat eu"
Gigi Becali, patron

5 antrenori a avut Steaua în ultimul an şi jumătate: Lăcătuş, Dorinel Munteanu, Pedrazzini, Bergodi şi Stoichiţă

"Două milioane la Federaţie pentru titlu!" :O
În direct la GSP TV, Gigi Becali a sugerat că şi-ar putea asigura protecţia FRF în lupta pentru titlu: "Aş putea să le promit celor de la Federaţie două milioane de euro din cele 15 milioane pe care le-am lua din Champions League!". Patronul Stelei a completat imediat: "E     ceva imaginar, să fie clar! N-o să fac asta, dar spun ce spun ca să trag un semnal de alarmă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
 •  15 Februarie 2010, 16:35

domnilor eu cred k nea Gigi a primit indicatii de la cineva si sa fiu sincer ARATA FOARTE BINE ECHIPA DUMNEALUI PE FOAIE dar sa o vedem si la un meci oficial !!!!!!!!!! stoichita ar trebui sa te gandesti si la aceasta formula FORTZA STEAUA!!!!!!!!!!!

kily
kily  •  15 Februarie 2010, 16:27

Becali se pricepe mai bine la fotbal decat Stoichita! Este evident si pentru un profan...

 •  15 Februarie 2010, 15:01

pe hartie arata bine echipa lui gigi... insa stoichita e antrenor si stie mai bine cum sa alterneze primul 11.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close