FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a răspuns după dezvăluirile lui Iordănescu » Ce spune despre posibila împăcare cu Armata: "La asta m-am referit"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 19:14

Gigi Becali a explicat ce i-a zis lui Anghel Iordănescu, care a mărturisit ieri că patronul FCSB i-ar fi spus că va ajunge la un consens cu Armata în privința siglei, a numelui și a palmaresului. 

"Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanță, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va încheia pentru că nu are cum să țină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiască la infinit! Și știți de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment!

Păi avem o singură echipa care trăiește, care aduce bani și ei vor să o distrugă?! O să se trezească niște oameni și or să zică gata cu minciunile și cu măgăriile, că se duce țară de râpă așa.

Eu nu am nicio problema că e FCSB, Steaua, e același lucru! Am câștigat mai mulți bani în ultimii ani și din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmplă asemenea măgării în țara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în țara noastră acum! Asta e durerea!

Eu o să-i bat în instanță oricum. Și dacă rămâne așa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înțeleg minciuna, o simt. Dușmănia e a oamenilor cu funcții!", a spus Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și: Anghel Iordănescu, mărturisire-ŞOC: "Gigi Becali mi-a spus că va ajunge la o înţelegere cu Armata"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
para.para
para.para  •  06 Decembrie 2017, 09:02

Nu mai manipulati baaaiiiiiiiiiiii *** pe bietii oameni. *** Cat de no name-uri sunteti in nesemnarea si neasumarea articolelor, oamenii deja va-u descoperit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

135597437216470
Victor Rus  •  06 Decembrie 2017, 02:31

Ziaristii lui peste ,cereti CIOBANULUI PUSCARIE sa va arate un contract de vanzare -cumparare intre ARMATA si el sau ori ce act intre CIOBAN si ARMATA ,o sa vedeti ca a furat STEAUA .

daweroirl
daweroirl  •  06 Decembrie 2017, 00:42
Postat de nebraska pe 05 Decembrie 2017, 19:46

Orice instanta impartiala va spune ca fcsb nu e Steaua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează