FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 3-0

Gigi Becali: "Am antrenor! Sîntem iar Barcelona!"

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Gigi Becali s-a descătuşat la finalul jocului cu U Cluj, l-a lăudat pe Lăcătuş şi a promis: "Tot Steaua va lua campionatul!".

Patronul Stelei era în direct la televizor cu cîteva secunde înainte ca meciul Stelei să se încheie. Vocea sa trăda fericirea: "Sînt cel mai bucuros! Gata, să nu mă mai întrebaţi niciodată de Lăcătuş! Am antrenor şi am jucat iar tiki-taka Barcelona! Steaua e imbatabilă cînd joacă bine!".

Becali nu dă nici o şansă Oţelului să cîştige campionatul. "Eu nu cred că Galaţiul va ţine pasul! Normal, au prima şansă, dar tot Steaua va lua campionatul", a ţipat patronul din Ghencea.

"Pe Stancu îl vînd la vară!"
Finanţatorul stelist a vorbit şi despre campania de achiziţii a roş-albaştrilor din această iarnă. "Vor pleca trei, patru jucători şi vom aduce tot atîţia. Mi-a zis Mihai Stoica numele lor, dar i-am uitat, nici nu ştiu unde joacă! Eu vreau un atacant şi un fundaş de valoare, dar nu-i spun pînă nu-i luăm! Stancu nu pleacă acum! Abia la vară îl dau pe 6 milioane! Acum, el, Tănase, Tătăruşanu şi Gardoş nu sînt de vînzare!".

"Mihai Stoica e bun psiholog. Se agită pe bancă, nu am pierdut nici un meci de cînd l-am adus!"
Gigi Becali

"Ca să-l încurajez pe Anghelov înainte de meciul cu Napoli îi spun acum că îi prelungesc contractul cu încă doi ani. După meci, mai vedem!" :)
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
star01
star01  •  07 Decembrie 2010, 10:39

...si,pt jijihno:ti-au"venit"dividendele alea in valoare de 150-200 milioane?...daca DA TRECI LA CUMPARATURILE DE IARNA PT ECHIPA!!

star01
star01  •  07 Decembrie 2010, 10:37

posteaza pe aici toate"culorile"...potaile sa-si vada de alle lor...booba tu vezi ca"Poli" joaca in Liga a treia...zburatoarelo aveti grija ca"se scufunda ghiulestiul"(la propriu,inca doua ploi si va faceti sectie de caiak-canoe!!!

alexzece
alexzece  •  07 Decembrie 2010, 10:29

Din nou Berbecul asta apare...imi e scarba.Sunt stelist,sau ma rog,eram,insa sa vezi tu oierule ce tiki taka o sa faca Napoli din voi.Imi e scarba de fotbalul asta,mioritic.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close