FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Am luat şi doi fundaşi de marcaj azi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat în direct la GSP TV că Steaua a ajuns la un acord cu alţi doi jucători în afara fraţilor Karamian.

"Eu am terminat, rămîne să se mai uite fraţii Karamian pe contract. Ne-am înţeles la tot, au spus şi ei, îşi iau echipamentul şi vin în cantonament cu Steaua. Ne-am înţeles repede. Sînt contracte confidenţiale.

Eu i-am lui Artiom că-l vreau pe el, dar am zis să-i luăm pe amîndoi, pentru că sînt atît de legaţi. Limita salarială rămîne, dar contractele rămîn confidenţiale. Sînt jucători liberi, Timişoara nu mai are nici o treabă. E posibil să-i fi vrut şi Borcea.

Am luat şi doi fundaşi de marcaj azi, nu pot spune numele, îi veţi vedea, ne-am înţeles cu ei, dar contractele nu sînt încă semnate, să vedem cînd vin ei din Brazilia, Argentina... etc, vă mai dau piste greşite. Unul dintre ei e jucător de naţională.

Îmi cereau 1 milion pe fundaşul stînga de la Braşov, dar eu l-am luat pe Artiom, care e cel mai bun pe partea stîngă, îl putem folosi şi fundaş, şi mijlocaş stînga.

Pentru fundaşii la marcaj vreau să avem jucători de la 1.90 metri în sus. Eu ştiu de cînd a vrut Arsenal să cumpere un fundaş de marcaj şi a întrebat de Mirel Rădoi, au vrut să ştie cît are Rădoi  înălţime şi cînd au aflat au zis că nu ne interesează. Au zis că fundaş de marcaj e bun dacă are de la 1.85 metri în sus", a spus Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  29 Ianuarie 2010, 20:48

gigi a puscat doua tzepe dintr-un sut. i-a facut-o iancu.

 •  29 Ianuarie 2010, 20:43
Postat de pe 29 Ianuarie 2010, 19:58

mai bine il lua pe gido de la egipt k e golgeterul cupei africii! joaca la o ecipa de pluton din egipt deci e ieftin!!!

uite comentariile lui ZIDAN despre jucatorii din egipt,si ai sa vezi ca nu sunt ei asa ieftini cum ar parea la prima vedere,in egipt exista un protectionism asupra propriilor vedete,cit despre transferurile lu JJ ... a mai transferat vre-un cioban,ca nu are cine-l ajuta la muls oile

 •  29 Ianuarie 2010, 20:32
Postat de pe 29 Ianuarie 2010, 19:47

fundas la marcaj inseamna fundas central iar ogararu e fundas dreapta tovarase

sper sa ii fi venit mintea la cap lui becali si sa faca o echipa ca lumea sa luam caqmpionatul asa v-a cistiga si el bani,numai cu investiti poti cistiga si sa joci in liga campionilor si sper ca suporterii sa incurajeze mai mult echipa decit sa il injure pe becali.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează