FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali anunţă un comeback surpriză » Patronul Stelei readuce un jucător neagreat de fani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 21:21

Gigi Becali a vorbit despre ultimele mutări care ar putea avea loc în Ghencea pînă cînd se va termina perioada de transferuri. Patronul Stelei anunţă revenirea la echipă a lui Leandro Tatu, jucător care părea să fie uitat de conducerea Stelei după ce contractul îi expirase.

Finanţatorul echipei din Ghencea mai anunţă că vrea încă un jucător, pe care oamenii din jurul echipei nu îl vor.

"CFR nu este o echipă foarte puternică. Este bună, dar nu e deloc puternică. Poate să mai aducă 3 jucători, s-ar întări puţin, dar nu poate fi mai puternică ca Steaua. E posibil să mai vină cineva la Steaua. De plecat, sigur nu o să mai plece nimeni. Tatu se va întoarce, s-a refăcut şi vine înapoi. A fost o ofertă din Bahrain, ceva cu serviciile secrete.

Erau 5 jucători pe care îi vroiam, le stabilisem un preţ. Vroiau orice jucător de la Steaua. Pe Tibi Bălan le-am cerut 500.000 ălora din Bahrain. Mai vreau un jucător pentru că îmi place mie. Nimeni de la Steaua nu îl place. Nici MM, absolut nimeni. Îl vreau doar eu, că aşa îmi place", a spus Gigi Becali la Contraatac de la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
costacurta
costacurta  •  30 August 2012, 18:37

BINE CA STERGETI COMENTARIILE, SI LASATI PE ALTII SA INJURE.

eugeniustin
eugeniustin  •  30 August 2012, 13:52

tatu e fotbalist

alcapone
alcapone  •  30 August 2012, 13:05

stoaia termina si campionatul asta pe 5

Vezi toate comentariile (55)
Comentează