FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ar fi fără precedent » Cum vrea să sărbătorească Gigi Becali câștigarea campionatului: „Dau comandă să ajungă până la șinele de tren!”

Articol de , , - Publicat vineri, 01 martie 2024 13:30 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 14:59

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat cum va sărbători în cazul în care FCSB va câștiga titlul după o pauză de 9 ani. Patronul roș-albaștrilor s-a distrat și a anunțat că va fi un eveniment istoric.

FCSB este lider detașat în Superliga, iar patronul echipei consideră că nu mai poate pierde titlul. Mai mult decât atât, conducătorul FCSB-ului știe deja cum va sărbători echipa sa după ce va fi matematic campioană.

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar pentru Irlanda de Nord și Columbia » Surpriză! Convocat în premieră, după ce a criticat public selecția
CONVOCĂRI
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar pentru Irlanda de Nord și Columbia » Surpriză! Convocat în premieră, după ce a criticat public selecția

VIDEO. Gigi Becali: „Cele mai frumoase artificii din viața voastră! Vor fi pregătite de la al patrulea meci din play-off”

„Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră, vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off, le voi da pe Arena Națională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Când vom juca în deplasare, vom închiria un loc unde să dăm cu artificii în apropierea stadionului. Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapidului). Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie”, a precizat conducătorul FCSB-ului, în fața palatului.

Becali a anunțat de mai multe ori în ultimul timp faptul că nicio echipă nu-i mai poate lua titlul. Ar fi primul campionat câștigat după o pauză de 9 ani.

Pentru roș-albaștri urmează duelul cu Petrolul Ploiești, care se va disputa pe Arena Națională. Partida va avea loc duminică, 3 martie, de la 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima Sport 1 și Orange 1.

Gigi Becali spune că Florin Tănase e primul jucător pe care vrea să-l transfere la vară + „Dau și 3 milioane de euro pe un atacant”

Becali spunea aseară, după victoria cu Voluntari, faptul că Florin Tănase a rămas favoritul lui: „Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani!”.

Astăzi a revenit cu o declarație în care a menționat clar faptul că va încerca să-l aducă pe Tănase.

„Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Tănase a plecat de la FCSB în vara lui 2022, atunci când a semnat cu Al-Jazira, formație din Emiratele Arabe Unite.

3 milioane de euroa plătit formația din Emiratele Arabe Unite pentru Tănase.

Tănase evoluează în prezent pentru Al Akhdoud, locul 13 din campionatul Arabiei Saudite.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Și-a asumat rolul de „interimar” la FCU Craiova și a apărut la conferință: „Cred că eu și Adrian i-am făcut să înțeleagă”
FCU Craiova
Și-a asumat rolul de „interimar” la FCU Craiova și a apărut la conferință: „Cred că eu și Adrian i-am făcut să înțeleagă”
Rusescu a întrerupt discuția de la GSP Live: „Dați imaginea de dinainte! Asta înseamnă Steaua de acum!”
FCSB
Rusescu a întrerupt discuția de la GSP Live: „Dați imaginea de dinainte! Asta înseamnă Steaua de acum!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
pROCURORULpOPORULUI
pROCURORULpOPORULUI  •  07 Aprilie 2024, 06:04

oltenii vor cistiga la Bucuresti Rapid ii bate tur retur Becali pierde Campionatul este blestemat sa piarda banii AMIN O SA VEDETI SA NU ZICETI CA NU VAM SPUS MA IGNORAT SA FACA CE A ZIS DUMNEZEU

FlashGordon
FlashGordon  •  04 Martie 2024, 18:53
Postat de concret pe 04 Martie 2024, 00:33

De aia nici nu ajungeti acolo, ca faceti fata :))) baaaa, pune ba mana si ia-ti pastilele, fara omenii ati fi in play-out! FORTA SILKEBORG!

retrogradarea vitan abrzesti.

FlashGordon
FlashGordon  •  04 Martie 2024, 18:51
Postat de concret pe 04 Martie 2024, 00:34

Dinamo a jucat in Europa League... cat esti de redus...

vitan abresti nascuta sa te umielsti.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează