FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 0-0

Gigi Becali: "Asta urmăream, să îi scoatem pe Mediaş din luptă"

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 00:14

Gigi Becali s-a declarat extrem de mulţumit de jocul echipei sale, dar şi de rezultatul obţinut (0-0). Patronul Stelei este de părere că Gaz Metan a ieşit din lupta pentru Europa League după acest meci.

 

"Sînt foarte mulţumit, pe noi asta ne interesa, să îi lăsăm pe cei de la Mediaş în spate. Mi-a plăcut cum a jucat Iliev şi dacă l-am fi avut şi pe Surdu, nu mai aveam nici o problemă", a spus Becali. Şeful din Ghencea spune că cel care s-a ocupat de antrenamentele echipei din aceste zile, Cosmin Olăroiu, a fost nemulţumit de prestaţia echipei.

La finalul meciului, Gigi Becali a urcat din nou pe pragul maşinii şi s-a fotografiat cu cei aproximativ 300 de spectatori care îl aşteptau la ieşirea din stadion.

Cosmin Olăroiu a spus că echipa mai trebuie să muncească pentru a ajunge la jocul potrivit: "Mai avem mult de tras, ne trebuie o atitudine mai bună şi cel mai important este să marcăm".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  10 Mai 2011, 22:00

stai sa vezi, daca faci un egal in cele 2 etape si noi batem acasa clujul si la craiova, suntem egali, dar avem meciurile directe ciobanas... usor, in 2 etape se pot intampla multe

source47
source47  •  09 Mai 2011, 14:38

Am ajuns sa ne bucuram cu Medias venita de 2 ani din B urat foarte urat ,, asta nu este Steaua Bucuresti si este Fc Pipera 2003 asa ca nimik nou ..

suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  09 Mai 2011, 10:22

Pai da, asta e treaba Stelei. Sa scoata marele Medias din lupta. Felicitari Steaua, felicitari Becali, felicitari staff-ului tehnic. Faceti-ne un DVD cu aceasta seara magica, in care lupta, talentul si daruirea jucatorilor Stelei, au dovedit Mediasului ca pe aici nu se trece spre uefa. Bravo Steaua, onor Domn` Becali. Sunteti mari dom`le.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează