FOTBAL  »  Superliga  »  TIAGO DETURNAT DE DINAMO?

Gigi Becali atac violent la Adi Ilie: "Nu o să-l iert niciodată pe acest nenorocit!"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a reacţionat vehement ieri în momentul în care a aflat că fostul manager din Ghencea, Adrian Ilie, a încercat să-l ducă pe Tiago Gomez la marea rivală Dinamo.

Am auzit că Adrian Ilie vrea să-l ducă pe Tiago la Dianamo. E adevărată informaţia. E incredibil ce a început să facă acest nenorocit! Îşi bate joc de jucătorii care vor să evolueze la Steaua şi el îi obligă să meargă în altă parte, ca să apuce şi el un ciubuc.

Încearcă să îmi facă mie rău, dar eu nu o să-l iert niciodată pe acest nenorocit. Tiago vrea la Steaua, a discutat şi Bergodi cu el, dar i-a zis că nu poate să vorbească nimic acum”, a spus Becali pentru Gazetă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
 •  07 Iulie 2009, 16:33

200% ARE DREPTATE AICI GIGI

twt.
twt.  •  07 Iulie 2009, 15:45

marsh in dumnezeii matii de oier

 •  07 Iulie 2009, 15:40

ilie este un "derbedeu". caracterul lui mic s-a vazut si-n momentul cand a plecat de la steaua: ultimele trei luni nu mai juca nimic, ca nu cumva sa se accidenteze si astfel, sa rateze transferul la galata! un mercenar care nu a iubit niciodata culorile clubului care l-a consacrat!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează