FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surpriză în atacul Stelei. Becali: "Cîrţu mi-a spus să nu dezvălui această mutare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 15:46

Patronul Stelei a declarat că Sorin Cîrţu pregăteşte cîteva surprize pentru meciul cu FC Vaslui de sîmbătă.

"Răduţ va juca atacant cu Vasluiul. Cîrţu mi-a spus să nu dezvălui această mutare. Bănel va fi fundaş dreapta, iar Gardoş şi Bicfalvi vor juca la închidere. În lupta pentru titlul este decisiv meciul cu Vaslui", a declarat Gigi Becali la emisiunea DigiSport Special.

Cum va arăta cel mai probabil echipa Stelei în meciul cu Vaslui:
Tătăruşanu - Nicoliţă, Martinovici, Iliev, Brandan - Szekely, Gardoş, Bicfalvi, Tănase - Răduţ, Bilaşco

"Martinovici cît şi Galamaz sînt mai buni mai ca Găman"
Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, nu regretă faptul că Valerică Găman nu a ajuns în Ghencea şi declară că Sorin Cîrţu a schimbat multe lucruri pînă în acest moment.

Dacă era să îl iau pe Găman, îl luam pentru echipa viitorului. Atît Martinovici cît şi Galamaz sunt mai buni decît el, că doar sunt ai mei! Era greu să joace în faţa jucătorilor Stelei, e mare concurenţa.

Cîrţu a făcut lucruri importante la echipe, enorme. Presiunea mare este pe Steaua, nu pe Vaslui, că ei au acum 4 puncte peste noi. Un antrenor care este lucrat de jucători înseamnă că nu ştie să şi-i apropie. Trebuie să transmiţi echipei agresivitate, nu blîndeţe", a declarat Gigi Becali la sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (20)
ironic
ironic  •  17 Martie 2011, 18:04
Postat de udar pe 16 Martie 2011, 21:13

Bai frate dar voi chiar toti sunteti analfabeti?Din 5 rAPIDISTI 4 frazeaza de 2 lei , mai bine lasati corturile furaciunea si invatati elementar limba romaneasca, dca nu ducetiva mai in india la fratii vostri.

Radule, vand cratime, virgule si Gramatica Limbii Romane ( editie de lux ). Interesat ?!

ironic
ironic  •  17 Martie 2011, 18:02
Postat de luter pe 16 Martie 2011, 18:22

de accord anagramatule ,catelusul borcica numai sefeuri are in tartaguta .el mangleste din mi-ami la pariuri pentru a tine DINAMO .TU ESTI MAI BONLAV DECT borcica ,dintr-un prost mai merge s-a faci un tip cat de cat destept ,dar dintr-un cioben batut in tartaguta nu iese decat ZAR SI APA CHIOARA .

Pfff. Petarda rau :))). Ma, tu ai facut limba romana cu nea Cornel Dinu la Scoala de Partid de la Moscova ? Sau mi se pare ?! Sfat gratis: daca nu-ti iese in romana , latra ! Macar asa te faci inteles ;)

vali12
vali12  •  16 Martie 2011, 23:10

iar vorbeste ciobanul ca sa se bage in seama! cartu si-a batut joc de el si ciobanul chiar a pus botul.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează