FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali către Edi Iordănescu: "Ai probleme cu jucătorii? Zi-mi mie!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a dat sfaturi lui Edi Iordănescu înaintea jocului de azi din Cupă, cu Gaz Metan CFR.

"Am vorbit cu Edi şi i-am spus, de faţă cu jucătorii: <Vei tolera cel mai mic compromis, nu vei ajunge antrenor. Dacă îţi schimbi atitudinea acum, înseamnă virtute, caracter puternic. Dacă te comporţi la fel, înseamnă că nu ai caracter puternic.

Trebuie să-ţi schimbi caracterul în funcţie de ce eşti. Ai fost antrenor secund, te comporţi ca unul, eşti principal, trebuie să te comporţi ca principal. La cea mai mică abatere îmi spui şi eu iau măsurile. Despre alte schimbări, discutăm în pauza de echipă naţională. Până atunci, răbdare>", a spus Becali, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ricco
ricco  •  24 Septembrie 2010, 07:04

Gata. Acum chiar ca se alege prafu'... Cum sa asculte fotbalistii de un "analfabet" in ale fotbalului ?... Cum poate sa motiveze fotbalistii o astfel de CARICATURA DE ANTRENOR ?...

anaissteaua
anaissteaua  •  23 Septembrie 2010, 13:03

l-ati distrus pe ilie..nu ne-a distrus ciobanu..Suporteri imputiti

costibb
costibb  •  23 Septembrie 2010, 12:55

nu inteleg de ce nu se apuca jiji de antrenorat?sa lase parlamentul european pentru altul mai capabil decat el(ar fi cam multa lume mai capabila decat el:))),si sa-si ia licenta pro de antrenor,ca oricum cei care vin pe postul de antrenor principal in ghencea,sunt de fapt secunzi.le stie jiji pe toate,ala trebuie jucat acolo,ala dincolo,unu da randament pe un anumit post...ne-am saturat pana peste cap,in ritmul asta devenim incet si sigur o echipa de pluton

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close