FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Gigi Becali confirmă discuţiile pentru Bilaşco: "El e numărul 9!"

Articol de , - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Gigi confirmă că-l vrea pe Bilaşco şi spune că transferul se va decide săptămîna viitoare.

Ilie Dumitrescu aşteaptă cu emoţie rezultatul negocierilor dintre Gigi Becali şi Dumitru Bucşaru. Patronul Urziceniului are o datorie de 4 milioane de euro către stelist, scadenţa fiind la sfîrşitul acestei săptămîni. Cum plata a întîrziat pînă acum, roş-albaştrii vor să-i ia pe Galamaz şi pe Bilaşco, informaţie oferită ieri de gsp.

Becali a confirmat că-l vrea pe Bilaşco: "Eu n-aş fi spus că-l vrem, dar dacă a zis-o deja Ilie...". Vîrful în vîrstă de 29 ani ar fi evaluat, alături de colegul lui, ca parte din datoria lui Bucşaru. Dacă şeful din Bărăgan plăteşte la timp, Steaua va deschide oricum negocierile pentru fotbaliştii Unirii.

De ce sînt roş-albaştrii decişi să nu-i rateze pe "lupi"? Galamaz e printre cei mai buni fundaşi centrali români şi cuplul Abrudan-Geraldo, din centrul defensivei, n-a arătat fantastic pînă acum. Iar Bilaşco i-ar face concurenţă lui Kapetanos. Dumitrescu vrea să aibă permanent pe teren un vîrf clasic şi grecul e, în acest moment, singurul din lot cu acest profil.

"Ne mai trebuie neapărat încă un număr 9, aşa mi-a zis Ilie. Vreau să-i mai aduc încă 3-4 jucători şi săptămîna viitoare voi şti exact dacă-i luăm pe cei doi de la Unirea"
Gigi Becali, patron Steaua

"Piţurcă nu mă lăsa să iau bani!"
Becali a povestit că s-a enervat cînd Piţurcă i-a interzis să mai retragă bani de la Steaua: "Îl sunasem pe contabilul Ghiorghişor, i-am zis să-mi pună în cont 150.000 de euro, că am nevoie. A doua zi tot nu aveam banii! Ghiorghişor mi-a spus că Piţurcă i-a interzis, că eu trebuie să dau bani la club, nu să iau!". 

Ilie îl voia pe MM, Gigi, nu!
Ilie Dumitrescu are susţinerea lui Gigi Becali, dar pînă la Mihai Stoica, pe care patronul Stelei nu-l vrea înapoi! "Ilie îmi zisese că l-ar dori pe MM în conducerea clubului, dar l-am refuzat. În rest îi fac toate poftele antrenorului, însă pe Stoica nu-l accept înapoi! Şi acum mi-e ruşine de fetele mele pentru felul în care m-a jignit MM la televizor!", a declarat Becali la GSP TV.

Gică Popescu: "Gigi m-a sunat"
Planul lui Gigi Becali pentru Steaua îl includea şi pe Gică Popescu, nu doar pe Hagi. Olteanul a refuzat şi el: "Gigi m-a sunat şi mi-a propus să fiu preşedinte. Era o echipă frumoasă cu Iordănescu, Hagi, Ilie Dumitrescu, dar momentan nu pot, am alte proiecte la care lucrez. M-a surprins apelul lui Becali".

Andone avertizează
"Steaua e greu de antrenat", crede Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo îl atenţionează pe tehnicianul rivalei: "Ilie Dumitrescu a fost un mare jucător şi am auzit cuvinte frumoase despre el şi ca antrenor. Dar nu-i va fi deloc uşor s-o pregătească pe Steaua! Asta deşi lotul e bun. Problema e că echipa nu e omogenă".

"De doi ani, Steaua se face de rîs!"
Dinu Gheorghe a lansat un atac dur la adresa Stelei: "În loc să se vorbească despre derby-ul Dinamo-Rapid, s-a discutat toată săptămîna despre o echipă care de doi ani încoace se face de rîs, iar conducătorii ei spun întruna numai prostii! Dacă se sparge un ghiveci la Palat, toată lumea e cu ochii pe Becali".

Bulgarii l-au menajat pe Anghelov
Steaua nu l-a folosit pînă acum pe Stanislav Anghelov, dar va conta în curînd pe bulgarul de 32 de ani, care a ajuns la un nivel bun de pregătire fizică. Anghelov a fost titular în amicalul Rusia-Bulgaria (1-0), dar a fost substituit după o oră de joc, aşa cum steliştii solicitaseră în momentul în care au primit convocarea pentru mijlocaşul defensiv. Au dorit să-l protejeze astfel, în condiţiile în care el avea, în ultimele trei luni, doar 8 minute într-un joc amical.

> "Ilie Dumitrescu mi-a zis că mai bine se spînzură decît să-i ceară sfaturi lui Piţurcă!", a declarat ieri Gigi Becali.
> Chivorchian îi linişteşte pe stelişti: "Transferul lui Bonfim va fi rezolvat pînă vineri, cel mai tîrziu!". Brazilianul n-a putut fi legitimat în Ghencea din cauza unui litigiu între Poli şi Fisc.
> Răzvan Stanca a fost suspendat o etapă pentru eliminarea din meciul cu FC Braşov (1-1). Portarul a luat "roşu" în ultimul minut al partidei, după ce a provocat penalty-ul din care au egalat ardelenii.
> Gigi Becali susţine că "în prima fază, am avut acceptul lui Hagi. Nu direct din partea lui, ci de la o persoană din anturajul lui Gică".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
purila1970
purila1970  •  14 August 2010, 15:39

bai baiatule,il laudau pentru ca era steaua sus cum este si normal ,clubul ramane vesnic in istorie, daca becali nu mai este in stare sa tina clubul acolo trebuie sa plece. eu sun dinamovist dar le dau dreptate celor din galerie. cand nu mai esti in stare sa ti un club sus ca performante,dute taticul.

tudorion1980
tudorion1980  •  13 August 2010, 16:20

Eu nu pot sa-mi dau seama ce vede lumea la Bilasco.Voi l-ati vazut vreodata sa faca un dribling?L-ati vazut sa-si depaseasca adversarul direct intr-un mod cum il face Bogdan Stancu de exemplu?Mie mi se pare un jucator rudimentar singura lui calitate este ca alearga mult.Eu cred ca mai vine un nou Nicolita.

jardel
jardel  •  13 August 2010, 15:27

sa va duceti dreacului cu steaua voastra cu tot ziaristi de rahat pupati in ruc pe sefu k sa ajungeti niste sefi mai gudulani. iuma lu becali si la tot gsp_ul

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close