FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali confirmă informaţiile din Gazeta Sporturilor » Bourceanu redevine căpitan!

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 23:13

Patronul a recunoscut că portarul Ciprian Tătăruşanu nu va mai purta banderola deoarece nu este sigur de postul de titular


Ciprian Tătăruşanu a fost căpitanul Stelei doar în amicale. Ales de vestiar în cantonamentul din Austria, goalkeeper-ul de 26 de ani nu a rezistat prea mult în această postură. Evoluţiile modeste din partidele de verificare au făcut ca Tătăruşanu să-şi piardă postul de titular şi, implicit, şi banderola.

Citeşte: Ciprian a pierdut banderola definitiv! » ”Tătă” nu va mai fi căpitan după ce nu mai e sigur de postul de titular

Dacă antrenorul Laurenţiu Reghecampf a încercat să evite subiectul, spunînd "mai e timp pînă la meciul de luni cu Chiajna şi veţi vedea cine va fi căpitan", patronul Gigi Becali a confirmat articolul din Gazeta de ieri, în care se anunţa că Tătăruşanu şi-a pierdut definitiv statutul de lider. "Am vorbit cu Reghecampf şi cu Mihai Stoica şi mi-au spus că nu are rost să fie căpitan un jucător care nu e sigur de postul de titular. Din ce ştiu eu, Bourceanu va fi căpitan, pentru că el va juca meci de meci ca titular!", a anunţat Becali.

42 de partide în toate competiţiile a strîns Alexandru Bourceanu sezonul trecut la Steaua, el fiind al doilea cel mai folosit stelist, după Rusescu, cu 43 de meciuri disputate

"Chiricheş e mai bun ca mine!"
Fostul internaţional român şi căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, îl laudă pe Vlad Chiricheş, jucător despre care s-a spus că ar fi dorit de catalani. "Este un fotbalist care mie îmi place foarte mult. Cred că are unele calităţi pe care eu nu le aveam. Din punct de vedere defensiv, el e mai bun decît mine!", a spus Popescu la "Fotbal club".

"Îi las pe toţi la Craiova!"
Gigi Becali a anunţat că e dispus să renunţe la Prepeliţă şi Florin Costea, jucători luaţi gratis de la Universitatea Craiova. "Sînt dispus să-i las la Craiova, vorbesc eu cu Mircea Sandu. În afara celor doi, îl dau şi pe Mihai Costea înapoi. Vreau un milion de euro pe toţi trei, deşi am dat 1,4 milioane doar pe Mihai. De fapt, vreau doar 800.000 de dolari şi îi dau pe toţi lui Adrian Mititelu", a declarat patronul Stelei la Contraatac de la GSP TV.

"Batem Chiajna oricum!"
Patronul Stelei nu e speriat de faptul că primul adversar din campionat, Concordia Chiajna, e antrenată de fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan. "Batem Chiajna şi dacă intră Ilie Stan pe teren. Pot să bage şi 18 de jucători pe teren, şi 18 de Ilie Stan, că tot îi batem. Cum să ne speriem noi de Chiajna?", a declarat Becali la sport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
style1
style1  •  19 Iulie 2012, 12:54

Bourceanu merita sa fie capitan,cei care il contesta nu au nimic in bibilica sau o fac doar de dragul de a se baga si ei in seama

alpin
alpin  •  19 Iulie 2012, 12:07

Basescu a facut o gramada de colonei si generali. Bietul Gigi nu poate face decat capitani?!?

biancorossi
biancorossi  •  19 Iulie 2012, 11:14

da, asta e informatie shok.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează