FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, contrazis în direct de antrenorul pe care a vrut să-l aducă la FCSB: „Eu aș juca în continuare cu ei! Ar trebui să ții cont de asta”

Gigi Becali e sfătuit să nu umble iar radical la echipă +23   FOTO
Gigi Becali e sfătuit să nu umble iar radical la echipă

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 15:41 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 15:55

În direct la GSP Live, tehnicianul Ilie Poenaru, liber de contract în acest moment, a analizat ultimele schimbări de ordin tactic pe care Gigi Becali se pregătește să le implementeze la FCSB

Fostul antrenor de la Gaz Metan, Clinceni sau UTA, aflat la un moment dat inclusiv în vizorul celor de la FCSB, nu e de acord cu cele mai recente mofturi exprimate public de Becali. 

Latifundiarul nu i-ar mai vrea în echipă pe Târnovanu și Iulian Cristea, opinie pe care Poenaru nu i-o împărtășește. Portarul a primit un ultimatum, în timp ce stoperul va fi sacrificat, cel mai probabil, pentru a i se face loc în echipă lui Dawa. 

Ilie Poenaru: „Târnovanu și Iulian Cristea nu ar trebui să iasă din echipa de start”

„Nu știu dacă Târnovanu trebuia să iasă din poartă la acea fază (n.r. - la golul egalizator al Craiovei). Are și el contribuția lui, dar, până la urmă, este vorba și despre marcaj, despre cum s-a ajuns în faza aceea. Toată lumea analizează greșeala lui Târnovanu sau greșeala fundașului central, dar hai să vedem cum s-a ajuns acolo. Sunt faze în care totul se leagă, iar greșelile se fac la 25-30 de metri de poartă. 

Îl cunoaștem pe nea Gigi, are și jocuri din acestea psihologice, vrea să facă presiune. Depinde cum sunt construiți jucătorii din punct de vedere mental. Faptul că ei sunt de câțiva ani de zile sub această presiune îi ajută, au lucrat la mental și s-au și obișnuit cu declarațiile dânsului. 

Nu l-aș schimba pe Târnovanu, nu! E un portar foarte bun. Dar, până la urmă, trebuie să ne gândim că are o vârstă (n.r. - 22 de ani). Iar noi nu suntem la nivelul celor din Europa”, a spus Ilie Poenaru, la GSP Live. 

Ilie Poenaru explică de ce ar merge în continuare pe cuplul Iulian Cristea - Tamm

„(...) Eu nu l-aș schimba pe Cristea, aș juca în continuare cu el! Trebuie să ții cont de faptul că el vine după o accidentare grea, destul de lungă, și a intrat bine, a făcut două meciuri bune la rând, iar asta ți-a arătat ceva. 

E normal, poate, să aibă o anumită inconstanță. (...) S-a văzut că el și Tamm fac un cuplu bun de fundași centrali și că se înțeleg destul de bine. Amândoi sunt puternici și au și o calitate tehnică bună, poți să construiești cu ei, ceea ce se cere la FCSB, unde și fundașii centrali trebuie să știe cu mingea. Greșește, nu greșește, tu trebuie să-i dai șanse în continuare. Așa va prinde încredere”, a mai spus Poenaru. 

La domnul Becali trebuie să vii cu argumente solide, argumente pe care dânsul le așteaptă. Dacă ai dreptate, te lasă, dar dacă n-ai dreptate, revii la ce vrea dânsul.

- Ilie Poenaru

Joyskim Dawa, din nou titular la FCSB la ordinul lui Gigi Becali!

Gigi Becali l-a găsit răspunzător de golul încasat în meciul cu Craiova pe Iulian Cristea, de fapt, un pretext pentru a ordona staff-ului tehnic readucerea stoperului camerunez Joyskim Dawa ca titular, postură în care nu s-a aflat în ultimele 3 etape.

Camerunezul pierduse tricoul de titular odată cu suspendarea din derby-ul cu CFR, când FCSB s-a impus evoluând cu cuplul Tamm-Iulian Cristea. A urmat meciul de la Voluntari, jucat în aceeași formulă, câștigat și acela.

Aproape sigur, Dawa va fi titular în meciul cu FC Argeș, din etapa viitoare, iar cel sacrificat va fi Iulian Cristea. Ultimul meci în care el a evoluat a fost thrillerul cu Farul, pierdut de FCSB, scor 2-3, chiar pe Arena Națională. Atunci, unul dintre principalii răspunzători de eșec a fost chiar Dawa, care a greșit grav în final la o fază la care l-a scăpat pe Alibec, pe care a fost nevoit să-l faulteze în postură de ultim apărător, motiv pentru care a încasat cartonaș roșu.

+19 FOTO

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu FC Argeș: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovici - Edjouma, Șut, Olaru - Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu

Târnovanu a ieșit aiurea. Dacă mai face una d-asta, apără Vlad. Ce să cauți acolo? Erau 5 acolo.

- Gigi Becali, după eroarea lui Târnovanu din meciul cu CSU Craiova

Citește și alte știri despre FCSB: 

„Ce să plătesc, mă? Nu sunt mulțumit!” » Becali se gândește să renunțe la un titular de la FCSB: „O să vorbesc cu Pintilii”

Florinel Coman, pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani » Cum încearcă să-l salveze avocații

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  23 Februarie 2023, 17:38

Sa vezi ce se distreaza garita cu dawa :-)

John_Doe
John_Doe  •  23 Februarie 2023, 17:03

Vlad e mai bun decât Tarnovanu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează