FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Cred că Piţurcă nu mai e sănătos, a luat-o razna"

Victor Piturca, Gigi Becali
Victor Piturca, Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Gigi Becali e surprins de "înţepăturile" venite din partea lui Victor Piţurcă şi îi răspunde tehnicianului. Finanţatorul Stelei a vorbit şi despre numirea lui Gheorghe Hagi la Galatasaray.

"Dacă Piţurcă a spus aşa ceva înseamnă că nu mai este sănătos la cap. Ce-l interesează pe el să vorbească ba de Mirel Rădoi, ba de Steaua. Ştiţi de ce zice asta? Pentru că dracul nu-l lasă, că el e bun antrenor, are rezultate.

Care e problema lui? Eu mă bag la Craiova lui? Fac eu analize despre Craiova, dar nu am spus cu răutate. Nu ştiu ce nu-i convine lui, probabil nu-i place pacea. Mie mi-e jenă aşa, că mi-e prieten pînă la urmă, dar nu-l pot lăsa aşa să atace la nesfîrşit. Nu-l înţeleg, cred că a luat-o razna, nu-l ştiam aşa pe Piţurcă.

Ce să zic despre numirea lui Hagi la Galatasaray? Toată lumea zice că ţine cu Steaua. Dar vă spun eu: bani, bani, bani şi iar bani, aşa a spus Napoleon cînd a pierdut războiul. Dacă Steaua îţi dă 400.000 de euro pe an şi Galata îţi dă 1,5 sau 2 milioane de euro pe an, ce alegi?", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
broascabr
broascabr  •  21 Octombrie 2010, 23:49

ucjn chiar imi pare rau de tine esti parnaie.cu prazul in gura te_a conceput mumata ardelean prost.nu generalizez dar toti avem uscaturile noastre.in rest respect pt toti cei civilizati olteni moldoveni unguri sau ardeleni ceea ce conteaza este caracterul. ceea ce putini au

me_someone
me_someone  •  21 Octombrie 2010, 19:34

*Care e problema lui? Eu mă bag la Craiova lui? Fac eu analize despre Craiova* ..... Vai ce să zic!!! de parcă analizele tale ciobănești ar interesa pe cineva!!! nu înțeleg cum de te înghit suporterii steliști? oare când o să citim și noi în presă: Gigi Becali s-a trezit dimineața cu o sabie ninja în gură!

sorin485
sorin485  •  21 Octombrie 2010, 18:57

BINE A FACUT PITURCA CA A PLECAT,CE O FI FOST IN CAPUL LUI LACATUS CAND A VENIT INAPOI?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează