FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali crede că doar un miracol poate aduce titlul în Ghencea: "Asta e, n-avem valoare!"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Patronul a găsit ieri explicaţia oscilaţiei în joc a elevilor lui Stoichiţă şi crede că doar un miracol ar mai putea aduce titlul Stelei
Vezi video cu explicaţia lui Becali despre echipa lui Stoichiţă! (video)

"Mai credeţi în titlu?" a fost întrebarea adresată ieri lui Gigi Becali. Răspunsul a venit blitz: "Mai cred, cred 10 la sută. Doar printr-o minune mai putem deveni campioni. Numai dacă Dumnezeu zice: «Bă, nu mai las lucrurile aşa aiurea, dau Stelei titlul ăsta!». Clujul o să piardă o partidă şi-o să facă două egaluri, dar minune ar fi ca Steaua să cîştige toate meciurile pe care le mai are primăvara asta. Minune fiindcă echipa nu are valoare să bată în toate partidele".

Conducătorul din Ghencea a detaliat: "Stelei îi lipsesc multe. O echipă care joacă o repriză şi nu dă nici o şansă celeilalte echipe înseamnă că are valoare, că are fotbalişti. Dar dacă ea e dominată în repriza secundă, aşa cum ne-a dominat pe noi Timişoara, înseamnă că e o problemă cu organizarea jocului. Adică prima parte a fost după ureche?! Nu vorbesc acum de Stoichiţă, de Piţi. E posibil să mergem în Liga Campionilor şi de pe locul 2". Cu 5 runde înainte de final, Steaua e la 6 puncte în urma liderului CFR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  29 Aprilie 2010, 15:16

Ce n-a inteles ciobanul est faptul ca lui Dumnezeu ii place fotbalul, asa ca nu intervine :-) Incepand de azi, refuz sa mai citesc articole care au in titlu cuvintele "Gigi Becali". Si daca primele 3 articole vor fi tot cu el si cu Steaua, renunt si la stirile voastre. Asa, ca sa stiti. In rest, numai de bine

 •  29 Aprilie 2010, 11:54

Un MIRACOL ar fi sa-ti iei valea din Ghencea la sfarsitul campionatului asta.

raresmondialu
raresmondialu  •  29 Aprilie 2010, 10:44

MAI JURNALISTI CUMPARATI NU MAI DATI STIRI CU INTERLOPUL ASTA CA NEAM SATURAT PANA PESTE CAP ,CHIAR VRETI SA RENUNTAM DEFINITIV LA PRESA SPORTIVA DIN CAUZA MASCARICIULUI ROMANIEI !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează