FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Cu lotul ăsta, Piţurcă lua campionatul! Dacă nu vine, îl păstrez pe Stoichiţă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Gigi Becali spune că Steaua va avea un antrenor pînă pe 1 iunie. Dacă Victor Piţurcă nu va veni în Ghencea, patronul roş-albaştrilor vrea să-l păstreze pe Mihai Stoichiţă.

"Dacă unul care se pricepe la fotbal garantează pentru un fotbalist de 2 milioane de euro, eu dau banii.  Dacă ăia de la Cluj bagă 8 milioane, trebuie să bag şi eu 8 sau 10. Sigur voi investi, dar nu vor fi 10 milioane, pentru că e prea mult.

Nu am discutat cu Argăseală, nici n-am întrebat dacă pleacă sau nu. Probabil se alintă, dacă nu e ameninţat... Probabil vă lasă aşa. El nu trebuie să se supere. Om ca el, ca administrator al clubului nu e al doilea ca Argăseală. Dar nu putem ţine clubul doar eu şi el. Trebuie să ţinem cont şi de părerea clubului, care nu-l vor, iar eu vreau să ne împăcăm cu ei. Dacă se supără e treaba lui, n-am ce face.

Mă întîlnesc cu Mihai Stoichiţă pentru că trebuie să-i dau nişte bani. I-am zis că îi dau săptămîna care vine. Pînă nu aduc alt antrenor nu s-a încheiat cu Stoichiţă. Dacă nu vine Piţurcă îl păstrez pe Stoichiţă. Îi voi fi recunoscător toată viaţa lui Stoichiţă, el a venit lîngă mine în momente grele.

Dar cînd a venit aici nu a înţeles, nu a luat în seamă ce i-am spus, că Steaua e  oechipă grea, sînt jucători cu sute de mii de euro salariu, i-am zis să aibă grijă cum ţine vestiarul în mînă. Aici a greşit.  Eu ştiu un jucător care mai mult de teamă îl băga titular. Cu lotul ăsta Piţurcă ar fi cîştigat campionatul.

I-am zis lui Piţurcă voi sta la masă cu el, îi arăt un cont de 10 milioane de euro şi îi spun ce vreau. Îl întreb ce vrea şi el, apoi din banii ăia, putem cheltui doar 3. El mi-a zis că nu vrea 10 milioane, că nu e fraier să dea mulţi bani pe jucători. Cel mai mult salariile mă încarcă pe mine.

Piţurcă mi-a zis că ar da afară un jucător care se plînge că vrea să plece, l-ar trimite la echipa a doua. Eu sînt foarte sensibil, dacă mă iei cu zăhărelul cedez repede", a spus Becali la "Premium Liga", de la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
 •  28 Mai 2010, 11:38

Ati uitat ce a facut cu nationala Romaniei. Asta-i mingicar. Va face din Steaua o echipa de mijlocul clasamentului. Ar fi bine sa antreneze in liga a-II-a. E chiar dezgustator.....

 •  24 Mai 2010, 22:20

mai exista vreo persoana sanatoasa la cap in tara asta care sa creada ce spune gigi? daca da,as vrea sa vad si eu cum arata.

 •  24 Mai 2010, 01:36

Daca BAGA BECALI 1 SINGUR MILION E MINUNE !!! ias o sa aduca jucatori de mana a 3 gratis

Vezi toate comentariile (15)
Comentează