FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREŞ-STEAUA 0-1

Gigi Becali: "Dacă nu cîştigam, era jale mare. Lăcătuş nu pleca, dar băgam echipa secundă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

După victoria smulsă de Steaua în minutul 90+2 al partidei de la Tîrgu Mureş, gol Bilaşco, Gigi Becali a reacţionat şi a spus că, indiferent de rezultat, Lăcătuş rămînea la echipă, dar ar fi băgat jucătorii de la formaţia secundă a clubului.

"Dacă nu cîştigam jocul ăsta, era jale mare. Nu schimbam antrenorul, deloc nu îl schimbam, Marius Lăcătuş era confirmat pînă în vară, dar nu mai făceam nici un transfer şi nu mă mai interesa", a afirmat Becali la "Premium Liga", pe GSP TV.

Apoi a continuat: "Însă acum, pentru că totul s-a schimbat la 180 de grade, Bilaşco este absolvit de toate păcatele şi de toţi nervii pe care mi i-a făcut"

"Dădeam cîţiva jucători afară, aduceam de la echipa a doua şi asta era. Lăcătuş a gîndit extraordinar, pentru că a cîştigat meciul", a mai spus Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
infos
infos  •  20 Noiembrie 2010, 19:59

...si apropo astept cu nerabdare replica devenita etalon la Steaua prin cuvintele lui Gigi Becali,"la anu ne propunem sa castigam Liga Campionilor ori Europa League"...ura, ura, ura!!! Luptati tovarsai, sacrificii tovarasi, milioane tovarasi!!!! :-)))))

freedany
freedany  •  20 Noiembrie 2010, 19:58

In fotbal regulile le fac ciobanii

infos
infos  •  20 Noiembrie 2010, 19:49

@bobbypintilie, e adevarat ce-ai expus aici si noi astia care traim in vest si simpatizam cu echipe ca Lyon,Real Madrid,Liverpool, abea asteptam sa va tragem peste bot ca fotbalu ramane la nivel ciobanesc si de asta an de an va propuneti sa ne bateti si noi ne propunem cu cat sa va batem! :-))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează