FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Andrea Compagno dacă FCU Craiova intră în play-off: „ E vorba de o convenție”

Articol de , - Publicat luni, 13 martie 2023 12:39 / Actualizat luni, 13 martie 2023 14:56

Gigi Becali a anunțat că Andrea Compagno (26 de ani) nu va juca împotriva celor de la FCU Craiova, dacă echipa lui Adrian Mititelu va prinde locul de play-off.

Adus în vară de la FCU Craiova, pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno este cel mai bun jucător de la FCSB, dar Becali nu-l va folosi într-un eventual meci cu FCU Craiova.

Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet
PLAY-OFF
Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet

VIDEO Gigi Becali a decis: Andrea Compagno nu joacă în meciul cu FCU Craiova

Andrea Compagno are o clauză în contractul de transfer de la clubul lui Mititelu prin care are interzis să evolueze împotriva fostei lui echipe, pe întreaga durată a înțelegerii cu FCSB. Dacă roș-albaștrii ar încălca această prevedere, atunci ar trebui să achite câte 100.000 de euro.

Chiar dacă Billel Omrani este accidentat, Becali spune că FCSB nu va miza pe Andrea Compagno. Cel mai probabil, David Miculescu va evolua ca vârf, dacă FCSB se va întâlni în play-off cu FCU Craiova.

„Doamne ferește! Pentru ce să joace? Nu e vorba de plătit bani. Am zis că nu joacă, atunci nu joacă. E vorba de o convenție. Eu nu fac așa ceva! Ce, sunt Burchel?”, a declarat Gigi Becali. 

Nu știu dacă îi crește cota după convocarea la naționala Italiei. Nu mă pricep eu la asta. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Andrea Compagno o preferă pe Sepsi în play-off

Ultima participantă în play-off se decide joi, de la ora 21:00, în duelul dintre Sepsi și FCU Craiova. Întrebat pe cine și-ar dori în play-off, Compagno a ezitat.

„Întrebarea asta e ciudată. Dacă vin cei de la Craiova, ar însemna să nu joc două meciuri. Nu știu dacă s-a rezolvat problema asta. Pentru toți prietenii pe care îi am La Craiova, i-aș vrea pe ei în play-off. Dar nu știu...”, a spus Andrea Compagno la Orange Sport. 

Citește și: 

Billel Omrani a călcat pe bec » Fotbalistul de la FCSB a fost surprins petrecând în cluburile din București

Gigi Becali, anunț despre viitorul antrenor de la FCSB: „Cel mai probabil, va fi străin. Un cipriot” + „Bă, voi credeți că sunt idiot? ÎI spun «Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Aliluia
Aliluia  •  13 Martie 2023, 16:48
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Martie 2023, 13:51

...cu fcu poate sa intre si jiji ...e conventie ...tot castiga ...rusine mititelu ca ai tradat Craiova ...nu ai fost instare in 20 de ani sa castigi macar odata cu fcu ...

Fcu exista de 20 de ani? A, poate Universitatea Craiova, asta da. Care nu i acelasi lucru cu fcu. Maxim am spus!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  13 Martie 2023, 15:22

Nu conteaza satelitul lui gigi nu l-a batut vreodata

Catalynn._._
Catalynn._._  •  13 Martie 2023, 14:19
Postat de ali.bec pe 13 Martie 2023, 13:31

Nu e nevoie sa joace. Rezultatul nu se decide in acest mod.

Exact! Însă sa vedem dacă Prichindelu vrea in play off, cei de la Sepși nu sunt interesați, și nici FCU nu s-a văzut ieri ca și-ar dori. Din play out poți ajunge in CfL, din play off, cu numărul de puncte pe care îl au Sepși si FCU, este practic imposibil.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează