FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, derapaj sexist uluitor în direct la TV: „Mie îmi e milă de femei. Bă, dacă îi dă o minge în țâță?”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 20:29 / Actualizat luni, 10 august 2020 20:34

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, a vorbit despre fotbalul feminin în direct la TV, făcând o remarcă sexistă.

„Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și avem echipă.  Dar eu iubesc foarte mult femeile și mă gândesc: «Bă, dacă îi dă o minge în țâță?». Mie îmi e milă de femei. Mie tare îmi e teamă să nu îi dea cu mingea în țâță”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Totuși, la finalul intervenției telefonice, sancționate de moderatorul Radu Naum, Gigi Becali a încercat să repare situația: „Dacă am supărat pe cineva sau dacă glumele mele vi s-au părut deplasate, să mă iertați”.

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a anunțat la începutul lunii iulie o sancțiune dură pentru Gigi Becali, patronul FCSB, și pentru echipa roș-albastră. Gigi Becali a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro). Decizia vine după ce FRF s-a autosesizat după declarațiile sexiste ale lui Becali.

Gigi Becali a afirmat anterior că femeile nu ar trebui să joace fotbal și că FRF nu-l poate obliga să își facă echipă de fotbal feminin.

Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul. Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joacă în zilele în care au problemele? 
Gigi Becali, în ianuarie 2020

Bugetul alocat de Gigi Becali echipei de fotbal feminin

FCSB va avea echipă de fotbal feminin începând cu sezonul viitor, după decizia luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Roș-albaștrii au contestat la TAS decizia Comitetului Executiv a FRF care prevedea ca toate cluburile din Liga 1 să aibă echipe de fotbal feminin din sezonul viitor, care să aibă minimum 20 de jucătoare și să evolueze în Campionatul Național U15, însă contestația clubului finanțat de Becali a fost respinsă.

Ca atare, FCSB a acționat rapid și a obținut serviciile tinerelor jucătoare de la Fair Play București. „Ne-au contactat mai multe cluburi sportive. Cei mai interesaţi au fost cei de la FCSB. Se vor mândri fetiţele astea că poartă FCSB în piept”, spunea Ion Bărbăcioiu, antrenorul echipei, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Gigi Becali s-a declarat dispus să investească doar 10.000 euro anual în echipa de fotbal feminin.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Au apărut cotele la titlu pentru sezonul următor! Cine e favorită și ce cotă are Dinamo la ridicarea trofeului

Dinamo începe pregătirile pentru noul sezon! Cine va fi antrenor: „Încă nu am semnat, dar e o chestiune de ore”

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (22)
cneius
cneius  •  11 August 2020, 09:37

Dictatura corectitudinii politice !!!

141365743797979
Robin Green  •  11 August 2020, 05:51

Daca ii da o minge in ***??? nu e mai rau decat cand ia nea jiji o *** ***...most of the time hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  11 August 2020, 03:44
Postat de bogdanapostu pe 10 August 2020, 21:36

“Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului.“ pai acestea sunt cuvintele lui Hristos ? Exact asa s-a exprimat Iisus ? Femeia este sclava ? Sau asa ai fost tu educat de ti-ai luat verisoara nevasta ? Cartea Cartilor????

Nu e un lucru rau sa fii nevasta *** in iubire. Da, asa a lasat Dumnezeu. Nu mai rastalmaciti din perspectiva radicalo-feminista ca si cum ar fi un lucru rau. La randul lui, barbatul are datoria sa aiba grija si sa se poarte frmis si drept cu "***" lui, fara sa o bata sau sa o jigneasca. Dar lucrurile astea la voi nu mai sunt...acum toate sunt mari independente in orasele mari

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează