FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - FCSB 1-0

Gigi Becali desființează 3 jucători: "Erau «morți», nu aveau ce căuta în teren!" Mesaj dur pentru Dică: "Doar un tâmpit face asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 23:23

Gigi Becali a fost foarte supărat pe 3 dintre jucătorii care au intrat în primul ”11” al meciului pierdut de FCSB pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1. Patronul roș-albaștrilor i-a transmis un mesaj și lui Dică.

"Jocul e bun când câștigi meciul. Jocul e bun când e mingea numai la tine. Dică a felicitat jucătorii, dar eu nu pot face asta. Dacă facem o analiză, vedem că banda stângă a fost moartă. Momcilovici a fost din alt film. Partea dreaptă, unde a fost Teixeira, a fost moartă. A pierdut toate baloanele. Dică a greșit că l-a pus pe Nedelcu să joace după ce a venit de la echipa națională.

Nu ai cum să câștigi un meci dacă joci cu 3 jucători în afara jocului. Trebuia să-l scoată pe Teixeira și să-l bage pe Man, iar pe Ovidiu Popescu în locul lui Nedelcu. De acum încolo o să-i cer antrenorului să facă două schimbări la pauză. Trebuie scoși afară, adversarii l-au batjocorit pe Marko (n.r. Momcilovici). Am să-i spun că vreau schimbări în minutul 20. Dacă nu văd, o să mă impun eu. Ce, acum ne e rușine să scoatem jucătorii din teren?! Doar un tâmpit ar felicita jucătorii după o înfrângere. Trebuie să spui adevărul la televizor când vezi că Momcilovici și Teixeira pierd toate baloanele", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul a dezvăluit că i-a impus antrenorului ce echipă să folosească la Iași, dar a fost refuzat de Dică: "I-am spus să-l bage pe Vlad în poartă, să avem jucător sub 21 de ani, și să joace cu doi mijlocași centrali odihniți. De ce? Pentru că eu am trăit momentele astea an de an. Dică nu le-a trăit, dar eu le-am trăit tot timpul. Mereu vedeam jucători veniți obosiți de la echipa națională. La Steaua nu te joci, nu are cum să te bată Iașiul. Am dat 3 milioane pe Coman, două pe Nedelcu! Eu nu mă joc! Echipa n-a avut nicio atitudine! Cum adică să lăudăm echipa când mâncăm bătaie?! După opinia mea, Morais e mai valoros decât Marko".

"Ați văzut ce a zis Bălașa? Băiat deștept! A zis că trebuie să tragem concluzii după acest meci. Numai Dică a văzut că am jucat foarte bine" Gigi Becali, patron FCSB

14 meciuri
au trecut de la ultima înfrângere a FCSB-ului, 0-1 în deplasarea de la Ovidiu cu Viitorul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (65)
mosvasile
mosvasile  •  18 Noiembrie 2017, 19:17

Daaa, dom GG! Da cum de nu"s-a umblat" la jucatori adversi?Specialitatea casei ! Sau la tusieri? Sau,s-a crezut ca aia sunt prea slabi si nu merita sa strici orzul pe gaste?

roadghost
roadghost  •  18 Noiembrie 2017, 14:05

Pe multi jurnalisti ii veti vedea de Craciun la tv, la o anume resedinta, cantand colinde, cu capetele plecate si manutza la unghi de 90 de grade cu axa corpului. Sunt curios mai exact dupa ce criterii cenzurati, sunt convins ca si autoritatile vor fi.

roadghost
roadghost  •  18 Noiembrie 2017, 13:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează