FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali despre Ivanov: "Nici dacă se desfiinţează Steaua nu iau un homosexual la echipă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Dupa ce Gazeta Sporturilor a dezvaluit in editia de azi ca bulgarul Ivan Ivanov, dorit de Steaua, are reputatie de betiv si de gay, patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a reactionat dur.

"Nici daca se desfiinteaza Steaua nu iau un homosexual la echipa. Zvonurile sunt zvonuri, dar sa scrii asa ceva daca nu e ceva adevarat si sa mai pui si pe prima pagina... Poate e minciuna ca e homosexual. Dar daca e adevarat?

In familia mea nu are ce cauta niciodata un gay si Steaua e familia mea. Decat cu un gay, mai bine jucam cu un jucator de la juniori.

La mine nu e discriminare. Nu poate sa ma oblige nimeni sa lucrez cu cineva. Am si eu dreptul sa lucrez cu cine imi place, asa cum au si ei drepturi", a spus Becali la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  15 Februarie 2010, 15:04

pana la urma tot ajungi MATALE la mititica!!! adica MATALE EUROCIOBANU' si nu-ti doresc sa stai prea mult, insa iti doresc sa afli pe piealea ta ce inseamna GUY!!!

 •  14 Februarie 2010, 02:12
Postat de steaua1986forever pe 13 Februarie 2010, 23:42

Nu e nevoie sa te duci pana la muntele Athos ca sa dai de asa ceva. Uite, dinamovistii saracii....la toti popii la care au fost pe aici prin tara.....au avut "noroc" numai de asa ceva....acum, e adevarat, poate ei chiar asta au si vrut. Borcea a vrut sa il bage pe piticul ala al lui sub patrafirul popii.

hai sa nu aruncam noi cu piatra...nu sunt nici stelist si nici dinamovist...eu doar vreau sa vad fotbal in tara asta...atat....

alpin
alpin  •  14 Februarie 2010, 00:18

Gigi nu suporta homosexualii!! Probabil, de aceea e in razboi cu galeria "Valizei"! Se stie cum gasea Gigi Becali oile, cand mergea cu ele la munte! Le gasea... foarte apetisante!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează